Fijnewinkel

Het is een fijne winkel en wordt ook goed geholpen, ik heb alleen maar positieve ervaring.

Top!!

Goede service en leuke kleding

Uitstekend, alles bij elkaar.

Heb telefonisch contact gehad, advies gekregen en de artikelen werden correct en snel bezorgd.

Goede service, fijne kleren. Maten realistisch, soms zelfs wat oversized!

Besteld, snel in huis! Kleren goede kwaliteit

Het is snel en goed geleverd

Leuk maar past niet

Leuke moderne broek maar helaas voor mij geen geschikt model

Leuke blouse, voor een super prijs.

Mijn bestelling kwam snel en keurig verpakt.

Prima ervaring

Ging naar NORAH Lisse met een deel van mijn bestelling. De blouse was nl te groot. NORAH Lisse had daar , in de winkel , 1 maat kleiner hangen .....heel fijn !!!

Ik vind Norah ge-wel-dig!!!

Mijn hele kast ligt vol met kleding van Norah. Ik past maat 42 altijd!! Ook na meerdere keren wassen blijft de kleding mooi!! Ik ben serieus verslaafd haha ik kan geen Norah voorbij lopen zonder naar binnen te gaan en te kopen...

Helemaal mijn winkel

Geweldige collectie, waar altijd wel iets voor mij bij zit.

Heel netjes

Super snel in huis

Super snelle levering

Artikel werd zeer snel geleverd. Helaas kon je niet voor de optie ophalen in de winkel kiezen, maar dhl heeft z’n werk goed gedaan. Helaas moest het artikel retour omdat het veel te groot was. Binnen 2 dagen was het aankoop bedrag al terug gestort.

Verkeerde informatie bij de foto

Ik heb n broek besteld Bij de foto stond n lange dame van 1.80 Dus ik met 1.74 dacht dan is die broek lang genoeg voor mij Maar toen ik de broek ging passen was hij tekort Heel jammer Broek retour gedaan en kost mij ook nog eens €2.95 Terwijl ik in de winkel altijd goed slaag Maar ik woon niet in de buurt

Geweldig,en snel bezorgd.

Geweldig in de winkel geholpen,en ook voor mij via scherm in winkel besteld.want juiste maat was niet in de winkel.

Leuke collectie.

Alles verloopt altijd soepel en gezellig. Ook fijn dat je online bestelde artikelen in de winkel,kunt terug brengen. Ook gelijk geld terug. Of verrekend met iets dat je dan in de winkel ziet hangen, super collectie en heel betaalbaar.

Mooie pantone voor elke gelegenheid

2 pantalons besteld. 1 was iets te krap, ruilen in de winkel en voila hij past. Ben er super blij mee

Mooie blouse

Erg mooie blouse. Ben er erg blij mee.

Mooie, leuke, betaalbare kleding. Voor alle dames is er wel iets.

Zit heerlijk, staat leuk!

Heerlijk zittende broek die ook nog leuk staat! Heb hem inmiddels in 3 kleuren.

Snelle levering eventjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt. Helaas paste het jasje niet op de bovenarmen maar zonder probleem teruggebracht naar de winkel en kon daar wat anders uitzoeken of geld terug krijgen

goed verlopen.

helemaal goed afgehandeld alleen was het verschrikkelijk gekreukt!

Fijne winkel voor de wat forsere vrouw.

Omdat de pullover nog niet beschikbaar was in de fysieke winkel,heb ik online besteld. Dit duurde langer dan ik dacht.... op dag van bezorging hjng de pullover dus WEL in de winkel.

Alles prima verzorgd en lekker snel

Je wordt prima op de hoogte gehouden van de periode vanaf dat je besteld hebt tot je je bestelling binnen hebt. Kleding goeie kwaliteit en matentabel klopt.

Prachtig jasje

Heel mooi jasje uit de collectie Norah/mart visser. Helaas door het verpakken erg gekreukt. Ook geen spaarpunten toegevoegd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar