Tevreden

Tevreden producten goed en snel geleverd. Ik was alleen onaangenaam verrast: heb op woensdag besteld en op vrijdag kreeg ik een mail dat hele collectie 30% korting had. Die korting heb ik misgelopen, had toch 20 tot 30 euro gescheeld.

Prima verpakt en bezorgd

Ik ben tevreden over de verpakking van de producten en ook over de levering. Alleen ja.mer dat de volgende dag alles met 30 procent korting was 😗

Leuke kleding

Als je online besteld, duurt het erg lang voordat het binnen is. Ik heb er nu ook een week op moeten wachten. Voor de rest ben ik tevreden, erg leuke kleding.

Altijd iets leuks te vinden

Fijn personeel. En altijd iets leuks te vinden.

In de winkel niet aanwezig wel in andere filialen daar besteld em keurig in Sneek afgeleverd, waarna bericht dat het was aangekomen.

Prima , zowel online als in de shop’s

Prima, zowel online als in de shop’s Klantenservice ook heel prettig, wordt goed te woord gestaan

heerlijke winkel, goede service, zowel online als in de winkel.

Heerlijke winkel om te snuffelen, elke week nieuwe dingen, voor mij geen ander meer.

Prima en altijd weer iets anders in de collectie

😉

Redelijk snel ontvangen

De bestelling komt redelijk snel, mar het retourgeld laat lang op zich wachten

Llouse was in mijn uitverkocht in Alkmaar. De dames boden aan te kijken of deze in mijn maat in een andere filiaal nog wel was. 2 dagen later een mail dat ik in Alkmaar de blouse halen. Prima toch !!!

Ik kan alleen niet inloggen maarja dat is niet erg

Helemaal prima, kan niet anders zeggen

Kwam op tijd en goed verpakt en bezorgd

Keurig en snel!

Keurig en snel!

Alles goed gegaan , netjes verpakt.

Leuke kleding

Prima kleding nette en snelle bezorging.

Correcte snelle levering.

De bestelling is vlot verwerkt en geleverd.

Prima keurig op tijd en prima prijsverhouding alleen jammer dat jullie maar tot maat 48

Alles prima

Prima verzorgd

Zeer fijne winkel!

?

Super geregeld

Ik vraag betaal en de volgende dag in huis

Vlot geleverd, goede kwaliteit

Spijkerjasje besteld past precies

Duurt lang voordat je je geld terugkrijgt bij retourneren

Online bestelling gedaan omdat de winkels nog niet open waren. Bestelde kleding beviel niet en heb ik geretourneerd. Ondanks dat retourzending al een week in huis is bij Norah heb ik mijn geld nog niet terug

Goede kwaliteit voor schappelijke prijs

Fijne winkel!

Zowel in de winkel als online, goede ervaring!

Goede maatvoering

What you see is what you get! Wel lange levertijd door drukte

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar