Goede service!

Altijd goede service en binnen een aantal dagen netjes bezorgd.

Top, snelle levering

Ondanks Corona drukte toch snel geleverd. Mooie blouse, blij mee

Ben zeer tevreden over de producten en het snelle antwoord op een vraag.

mooie producten. Zeer betaalbaar. Steeds een nieuwe collectie.

Perfect!

Snel geleverd ondanks de coronatijd! Perfect!

Snelle levering! Top!

Erg goede levering alleen jammer dat er geen after pay is. Erg lastig met ruilen of terug sturen. Verder prima service en goede medewerkers in winkel Beek!

Helemaal goed.

NORA altijd goed prima service , snelle levering

Mooie kleding Goede kwaliteit

Leuke winkel Vriendelijk personeel. Ik word goed geholpen

Erg lange levertijd

Normaal ben ik erg tevreden over NORAH, online of in de winkel. Ik heb 25 april diverse kledingstukken online uitgezocht en gekocht. In de bevestigingsmail stond dat de levering binnen 1-3 dagen of bij langere levertijden 3-5 werkdagen zou zijn. Gisteren een mail naar de klantenservice gestuurd met de vraag waarom ik nog niets gehoord heb over de verzending. Helaas kreeg ik alleen als reactie dat er vertraging is ontstaan door de extreme drukte en ze hun uiterste best doen om z.s.m. te versturen. Ongevraagd kreeg ik ook te lezen dat ze de bestelling niet kunnen bespoedigen, aan te passen of te annuleren. Tot nu toe heb ik waar ik ook online bestel iets binnen 2 tot maximaal 3 dagen binnen. Ik vraag me echt af of de kleding die ik besteld en al betaald heb wel leverbaar is.

Levering goed, info niet

Een of twee dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst (en nog niet had ontvangen) bleek er op de twee door mij bestelde artikelen een korting te zijn ingevoerd van 30%. Ik heb t volle bedrag betaald. Dit vind ik (zeker voor een vaste klant van Norah) niet klantvriendelijk. Volgens mij had aangekondigd moeten worden dat er vanaf een bepaalde datum ern korting zou gelden. Dan had ik natuurlijk een dag gewacht met mijn bestelling.

Snel en betrouwbaar.

Fijne webwinkel. Snelle levering en goede service.

Bestelling gaat altijd vlot

Ik winkel meestal bij norah in paddepoel. De winkel ziet er altijd netjes en overzichtelijk uit. De verkoopsters begroeten je en laten je verder, als je dat zelf wil, met rust zodat je rustig kunt rondkijken. Dit vind ik zeer prettig. De verkoopsters zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en geven goed advies.

Leuke, hippe kleding met kleur

Altijd snelle levering, makkelijk te retourneren.

kwaliteit prijs verhouding goed, mooi, vrouwelijk, niet te chique niet te sporty

Zie boven

Snel, netjes, serieus, klantvriendelijk, duidelijk

Prettig, ben Norah fan, alleen van te voren betalen vind ik niet fijn. Vandaar mijn belletje, wil graag mijn geld terug. Komt goed 👍🏻

Alles viel tegen sorry

Ik bestelde tshirt en broek beiden pasten niet en stonden niet Ik heb ze terug gestuurd. Ik heb wel in de winkel.jurkjes gekocht die waren mooi mvg irene

Gewoon heel goed

prima op tijd

Snelle levering via website

De levering was snel. De pasvorm te groot waardoor ik het kledingstuk retour heb gestuurd. Ik vind dat ik te lang op m’n geld moet wachten.

Goed geregeld

Snel geleverd, vriendelijk personeel . Houden zich goed aan de Corona regels

fantastisch

Ook het retourneren is goed en snel verlopen !!!👌

Blij!!

Eindelijk een winkel, waar de mode ook mij past. En niet te tuttig! Goede service, leuke, niet neerbuigende behandeling. Slechts één minpunt voor mij: de smalle broekspijpen. Maar die broeken haal ik wel ergens anders. Blij dat jullie er zijn!

Supersnel

Bestelling binnen 24 uur in huis, en broek is prima