Fijne stof

Mooie lange jurk zoals verwacht

Heel tevreden

Over al mijn aankopen bij Norah ben ik buitengewoon tevreden, zo ook over de laatste. Concurrerende prijs, eenvoudig te bestellen en ondanks de Corona-perikelen ook nog snel geleverd. De jurk overtrof zelfs de afbeelding op de foto. Ik ben er heel blij mee

Was goed

Goed geregeld, ging supersnel

In winkel laten bezorgen, daar gepast en wat te groot was kon ik in de winkel laten, geld stond weer snel op mijn rekening

leuk, mooi vest. snel geleverd.

jullie hebben een leuke collectie. dit vestje is van mooie kwaliteit.

Superkoop

Goede kwaliteit prijsverhouding.

Snelle en gratis levering

Ik heb een jurk besteld vd maandag aanbieding. Ik heb hem laten bezorgen in de winkel omdat er dan geen verzendkosten bij kwamen. Prijs was leuk, slechts 19 euro. De vreugde was van korte duur want de jurk kwam tot op mijn voeten. Veel te lang dus. Jammer, maar de jurk is retour.

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken

leuke kleding voor redelijke prijs en goede kwaliteit

Leuke kleding voor prima prijs/ kwaliteit verhouding. Leuke acties en relatief snelle levering. Fijn dat ze ook wat grotere maat in de collectie hebben.

Online bestelde producten in winkel teruggebracht. Correcte afhandeling en geld volgende dag al op mijn rekening. In de winkel werd zorgvuldig met hygiëne omgegaan.

Alles goed gedaan

uitstekend

Wordt goed en netjes geholpen, in deze Corona tijd!

Goede kwaliteit, service en prijs

Altijd ruime keuze en vriendelijke medewerkers. Ook online bestellingen verlopen soepel.

Duurde wat lang

Donderdags besteld, vrijdags melding dat het verstuurd was en vervolgens duurde en duurde het maar. Uiteindelijk een week later ontvangen. Ik weet niet of dit probleem door PostNL of Norah veroorzaakt is. Aan de kleding zelf valt weinig af te dingen. Je vindt het mooi of niet. De kwaliteit is echter prima.

Leuke kleding voor een betaalbare prijs.

Leuke kleding voor een betaalbare prijs.

Goede ervaring

Goede pasvorm, leuke vlotte kleding.

Altijd goed

Maten komen goed overeen. Leuk aanbod ook voor de jongere vrouw

Makkelijk te bestellen

Ik zou het wel prettig vinden om als de kleding te groot of te klein uitvalt om dan terug te sturen met de mogelijkheid om om te ruilen voor andere maat.

Leuke betaalbare kleding

Hele leuke en betaalbare kleding en makkelijk via de website bestellen.....heel aardig personeel en goede service.

Mag er graag winkelen

Zeer leuke winkel en kleding Enige minpunt de kleding pluist snel Personeel vind ik een 10 waard Puntensysteem is ook geweldig

Makkelijk online bestellen en ondanks corona snelle levering . Volgende vak werkt niet maar heb Norah al regelmatig aanbevolen aan anderen

Hele fijne collectie en de collectie veranderd heel snel, vaak nieuwe dingen

Prima winkel nu aantal keren wat op internet besteld, ging ook prima

Goede kwaliteit tegen redelijke prijs

Zoals het plaatje is het ook in het echt. Vlotte levering

heel eigentijds

hele leuke kleding alleen een beetje te lang zeker de jurken.en ik ben toch niet klein 1,78

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar