Snelle levering ondanks de crisis

Bestellen en bezorgen gaat snel maar bij terugzenden zou het retourbedrag wel iets sneller op de rekening gestort mogen worden. Hier gaan meer dan twee weken mee gepaard

Snel en goed

Snelle levering. netjes verpakt en de maat klopt vaak kwaliteit goed.

Leuke kleding en iedere week weer wat nieuws.

Leuke kleding voor een leuke prijs. Maar soms te veel drukke printjes op de kleding. Ik zou graag meer kleding willen zien in 1 kleur. Zeker voor een maatje meer is dat heel prettig.

Aardige, klantvriendelijke medewerkster die ook eerlijk haar mening geeft met wat ik pas.

Ik waardeer de eerlijkheid met passen zeer.

Snelle levering, maar moet lang wachten dat mijn geld teruggestort wordt

Snelle levering en alles was naar wens

Alles netjes volgens afspraak afgeleverd

Goede ervaringen

Helaas heb ik 1 week moeten wachten voor het bestelde er was, dit ben ik niet gewend want het komt altijd op tijd. Het lag aan de PTT dus niet aan Norah. Het artikel ben ik zeer tevreden over.

Weer twee super leuke jurkjes besteld. In deze drukke tijd duurde het iets langer dan normaal ( ruim een week).

Ze doen wat ze beloven

Top service Snel besteld, snel geleverd Kwaliteit voor weinig

Ervaring is goed

Ervaring in de winkel en online is goed.

Waar voor je geld

leuke kleding, voor een goede prijs

wat ik besteld had paste prima en is heel leuk. door de omstandigheden kwam het pakje pas na een week aan maar dat is de realiteit van nu.

Prima service!

Bestelling opgehaald in Velp. Broek die ik besteld had o.geruild voor een andere uit de winkel. Bestelde broek werd keurig geretourneerd en de volgende dag stond het geld al op mijn rekening. Ben in meerdere winkels van Norah geweest. Wordt altijd goed geholpen!

Mooie kleding, veel keuze en vaak nieuwe items

Geen aanvullingen, score zegt genoeg.

Mooie Maandag Musthave weer besteld , en weer heel erg mooi!!!

Vlot en correct

Via de mails is proces keurig te volgen. Prettige afhandeling in de winkel.

Leuke spulletjes betaalbaar vele winkels in de buurt en online ook super

Makkelijk te bestellen. Kleding retour wat niet goed was. Ik wacht nog wel op mijn geld.

Professioneel

Voor eerste keer online besteld. Volgende dag al in huis. Helaas 2 dingen stonden niet leuk, teruggebracht naar de winkel. 'S avonds al bericht dat het geretourneerd was en volgende dag geld al terug. Chapeau!!

Besteld online helaas 2 artikelen weer retour gebracht via winkel.

Mooie gezellige klant vriendelijk winkel

Mooie ,en moderne keuze van kleren ...pasvorm perfect ....lšŸ‘šŸ‘

Prima firma.

Prima afwikkeling van mn bestelling.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar