Volgende dag al in huis, mooie kwaliteit

prima service

prima service

Shirt besteld, mooie kwaliteit en fijn stofje voor de zomer. Voor een erg leuke prijs

Duidelijke website , leuke kleding en prima service

^^^ dat dus :-)

Geen klachten

Prima geregeld

Fijne kleding

Fijne modellen en collectie,zeker voor grote maten. Alléén jammer dat er zo weinig viscose tussen zit!! Af en toe kom ik het tegen. Met vr.groet, Anneke Huiszoon.

Leuke winkel en webshop

prettig geregeld

Snelle levering, artikel precies als op foto, goede ptijs

Gewoon heel goed

Zeker in deze tijd, veilig en netjes.

In de winkel een bestelling gedaan via de computer en een week later een mail gekregen dat de bestelling klaar lag. Afgehaald in de winkel.

Mooie kleding

Goede keuze en mooie kleding

Bestelling duidelijk te plaatsen op de site.. Duidelkheid omtrent verstoring en ontvangst dmv mail Bestelling netjes verpakt

bestelling en levering verliep heel soepel

Kleding besteld. Ik werd prima op de hoogte gehouden wanneer deze geleverd zouden worden. Inmiddels is de bestelling door mij ontvangen en ik ben er erg blij mee. Niet winkelen, maar toch een beetje.

Leuke winkel

Was verdrietig toen hij niet open was in Nunspeet moest voor mijn broek naar Harderwijk en mijn jurkje ook maar gelijk besteld.Dus dat was ff lastig. Kom iedere vrijdag langs bij norah Nunspeet

Niet te duur betaalbaar

Ik ben super tevreden

Mijn ervaringen zijn heel positief. De mode het bestellen de retour en de afhandeling daarvan,super.

SUPERS

Leuke winkel met leuk personeel en leuke kleding 👍

Ja

Broeken die ik besteld heb voldoen zijn prima.alleen de bezorging onvoldoende . Drie dagen op rij zou het bezorgd worden en elke keer weer een dag later. Blijf je netjes wachten (durf geen hond uit te laten en weer voor niets gewacht.) Bijna een week op bestelling moeten wachten

Helemaal blij!

Snelle levering, leuke kleding en past perfect!

Mooie kleding

Ik kom graag in de winkel om te kopen, soms lukt het wel en soms niet maar in het algemeen wel.

Super snelle levering en hele leuke betaalbare kleding

Fijne winkel met mooie kleding

Fijne winkel met goede hulp. De colletie mag wel iets meer op de jonge dames gericht worden

Als er wat is. Wordt netjes opgelost.

Netjes verpakt en mooi op tijd, zelfs in deze bijzondere periode!

Fijne kleding, netjes verpakt en goede service. Vlot, zelfs in deze bijzondere periode.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar