Geen slechte ervaring

Altijd goed

Alleen maar goede ervaringen

Ik had de bestelling per ongeluk bij een ander filiaal laten bezorgen maar het werd keurig op gelost. Top

Altijd leuke kleding

Een hele leuke winkel alles netjes op kleur, alleen de maten vind ik erg verschillen dan heb ik maat 36 volgende jurk maat 40 dat is online bestellen niet zo fijn, daarom ga ik het liefst naar een van de winkels zelf

Heel goed...ga zeker vaker iets bestellen

Goede kleding precies zoals op plaatje

Vriendelijk en behulpzaam

Leuke kleding voor betaalbare prijs

Wordt altijd blij als ik bij Norah ben geweest.

Ik vind het dat ik thuis kan winkelen

Prettig en leuk

Prima geregeld allemaal!

Verkoopster in filiaal Zeist heeft voor mij besteld, heel behulpzaam😊

Prima en snel

Alles netjes verpakt en gelijk retour sticker bijgesloten, ook erg handig

Alles ging goed totdat Postnl aan de beurt was maar het is goed gekomen.

Blij en gelukkig ermee

Het duurde wat langer deze keer,maar alles was prima in orde en precies zoals ik het verwacht had.

Altijd goede ervaring met kleding van Norah. Leuke kleding voor een betaalbare prijs

Besteld via Norah Leeuwarden. Keurig geregeld.

Fijne goed draagbare kleding in een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb ervaring in de winkel in Nunspeet en in Winterswijk en ervaring met de webshop. in de winkels word ik altijd zeer vriendelijk, respectvol en deskundig geholpen. Voor de medewerkers is er niets teveel. Via webshop besteld en in de winkel laten afleveren. 1 stuk weer retour via de winkel en zeer snel geld terug op de rekening. Ik kan niet anders zeggen, dat ik zeer tevreden ben over Norah. Ga zo door.

Vriendelijk geholpen, zelfs in deze tijd van corona

Behulpzaam,vriendelijk, goed advies kortom geweldig personeel woensel eindhoven

Kom Graag bij 1 van jullie winkels mij favoriet is Eindhoven woensel

Helaas was het plaatje mooier dan de werkelijkheid!

Enkele uren na mijn online bestelling werden de jurken met 20% korting aangeboden . Na een mailtje hierover over mijn zojuist bestelde jurk kon er niets meer aan gedaan worden, helaas. Het getuigd voor mij als vaste klant zijnde niet van souplesse of klantvriendelijkheid!

Altijd leuke kleding en goede pasvorm

Het duurde dit keer wel iets langer voor ik de bestelling binnen had maar dit was vast te wijten aan de drukte bij Post.nl. Ben heel tevreden met de artikelen die ik besteld had,alleen de jurk was niet helemaal mijn smaak.

Leuke kleding. Leuke prijs. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Mijn ervaring is altijd goed. Krijg netjes je bestelling binnen en ook als je iets terug stuur dan krijg je bericht dat het binnen is gekomen en hoelang het ongeveer duurt voordat je je geld terug op je rekening heb staan.

Snelle levering in deze tijd

Snelle levering en goedepasvprm artikelen. Zeer tevreden

Prettig

Prettig

Geweldig.

Ik mis de winkels.

Prima service.

Alleen jammer dat post er bijna een week over heeft gedaan om te bezorgen. Ik ben erg blij met de kleding

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar