Goede kwaliteit

Leuke winkel leuke kleding

snel en professioneel en verrassend!

Leuke mode voor een goede prijs. Ook leuk om er een boekje bij te onrvangen en een tas, bedankt.

Goeie kwaliteit kleren. Zitten heerlijk en zien er goed uit. Ga zekers vaker bestellen daar.

Snelle levering top

Ik had een verkeerd huisnummer opgegeven.

Nadat ik het verbeterd had kan het pakje niet nog maals worden aangeboden. Jammer. Nu moet ik het opnieuw bestellen. Wel fijn dat het geld terug wordt gestort. Heb het nog niet ontvangen. Maar vertrouw erop dat het nog komt

Schandelijke behandeling in de winkel

Een paar dames aan de kassa die geen idee hebben wat klantenservice inhoudt. Ik werd behandeld alsof ik een inbreker was, terwijl ik gewoon een vraag stelde over de huidige korting van 20% op een jurkje. Die was de dag ervoor nog niet actief en ik wilde graag weten of dit verrekend kon worden. Heel moeilijk ...

Mijn ervaring met retour zenden is heel goed. De maten kloppen, ik heb maar 38 en alle kledingstukken kan ik zonder passen kopen in deze maat.

Mooie, betaalbare kleding. Snelle levering en eenvoudig retourneren

De site geeft een goed overzicht van de collectie. De filter werkt goed. Van de kleding die niet met een model gefotografeerd is, is het wel lastig om in te schatten wat de pasvorm is. Hierdoor heb ik al een aantal keren kleding retour moeten sturen. Ook jammer dat het niet mogelijk is om achteraf te betalen.

Op tijd en makkelijk dat ik het can de winkel kan halen en passen.

Snelle levering, leuke collectie

Ik ben blij met dat de fleurige bloemen prints weer terug komen in de collectie, want de wintercollectie met de symmetrische prints is not my cup of tea. Dus 2 leuke fleurige broeken en een top besteld. De top is te groot en stuur ik retour. Beide broeken zitten heerlijk, ik kwam er alleen te laat achter dat bij 1 broekspijp de zoom niet goed was doorgestikt. Het kaartje was er al af, dus maar met de hand zelf in orde gemaakt. Daarom 1 ster minder, anders had ik er 5 gegeven.

Leuke betaalbare mode

Ik kom graag in de winkel en kijk regelmatig op de webshop.

Leuke afwisselende collectie

Koop veel bij Norah bijna wekelijks andere collectie, fleurige kleding en betaalbaar

Vlotte levering

Fris en fruitig de zomer door

Snelle levering, leuke en goed zittende kleding!

Uitstekend !!

Leuke kleding voor betaalbare prijs ! Veel assortiment ! Leuke aanbiedingen! Maar vooral heel leuk personeel in IJmuiden en Hoofddorp! Altijd welkom en oprechte enthousiasme!! Ga vooral zo door !

Goede service mooie kleding

De service perfect, snelle levering. Indien je iets retourneert kan dag ziwel met de post als in de winkel.

prima personeel, zeer vakkundig

In de winkel fantastisch personeel, goede adviezen. Ik had een verzoek bij de klantenservice neergelegd: om mogelijk de blousen 4cm te verlengen. Tot op heden geen antwoord

Tevreden

De bestelling is goed verlopen.

TOP Winkel

Omdat de collectie continue vernieuwd is er veel keuze. Enige minpuntje vind ik wel dat de armen wijdte vaak net te strak zijn, anders zou ik er nog meer kopen !! Ik ben ook blij dat er tegenwoordig meer keuze is in jurk lengte, in het begin was het voornamelijk kort, ik ben vrij lang dus dat was altijd te kort voor mij. Ik zou het wel fijner vinden als er iets meer variatie in de modellen van de lange en over de knie jurken zou zitten, 80% is hetzelfde model maar andere print. Word wat saai. En volgens mij worden de items steeds ietsje duurder, maar nog steeds goed betaalbaar.

fantastisch

Besteld via de website. 2 dagen later in huis. Toch fijn om te kunnen winkelen in deze tijd. Altijd aardig personeel!!

Was dit keer lastig om iets te bestellen.Er werd iedere keer aangegeven dat mijn maar er niet was, maar had het wel in mijn winkelmandje. Alles weer opnieuw gestart en toen ging het goed.

Je wordt heel goed geholpen door het personeel. Bovendien is de steeds wisselende collectie uitnodigend om steeds even langs te gaan.

Zo blij met alle kleding van Norah..elke keer weer fijn om te dragen. Snelle levering en het paste ook allemaal! Thanx

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Er zijn regelmatig leuke kortingsacties waar ik graag gebruik van maak. De kleding heeft een goede pasvorm en blijft er, ook na vaak wassen, mooi uitzien. Ik ben fan van Norah!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar