voldoende

Ik haalde alleen maar de bestelling op in de winkel.

uitstekend

is keurig geregeld

Snelle goede service

Snel geleverd, 1 kledingstuk retourzending afgegeven in winkel, ook snel geld weer retour. Helemaal goed dus

Mijn ervaring was prima. Alles zag er goed en verzorgd uit. Wel heb ik helaas 2 van de 3 items terug gestuurd omdat het toch niet helemaal leuk stond. Ik vroeg mij af hoe dat verder afgehandeld wordt en wanneer ik daar iets van hoor. Mvg laura

goed geholpen

mooie winkel en goed personeel

Altijd tevreden.

Service in de winkel perfect en ook online verloopt alles bijzonder goed.🥳👍

bestelling week onderweg vind ik telang

Alles was prima

De verzending was oké ales zag er keurig uit .Hoe het met terug betalen gaat moet ik afwachten .Retour zending is nu een week weg

Slecht

Ik vond de reactie een beetje waardeloos. Ook geen bevestiging van retour zending. Moet je zelf achteraan. Dan pas na ontvangst 14 dagen later geld terug. Nee, andere shops doen dat echt vele malen beter.

Meer vrolijke kleding

Ik vind dat er veel sombere kleding is .Hoog omaatjes gehalte.Graag meer vrolijke luchtige kleding.Meer lichte kleuren nu we in de lente zijn

waardeloos

Alle begrip voor deze vreemde tijden maar hier is iets echt niet juist: ik bestel ander halve week geleden iets, ik krijg na 6 dagen een verzendbericht en pas als ik er na nog eens 4 dagen zelf achteraan bel krijg ik te horen dat de bestelling geannuleerd is want de grenzen zijn dicht en er wordt niet meer verzonden. PostNL levert gewoon in Belgie dus dat ik klinklare onzin. Het kan ook niet gereserveerd worden dus als straks alles weer open is heb ik gewoon pech als het uitverkocht is. Norah ziet haar klanten als vriendinnen zie ik schrijven op social. Echt waar?!?!? waardeloze vriendin dan. Wat me vooral irriteert is het gebrek aan communicatie. Mijn geld is nog niet terug en niemand informeert me. Flut vriendin. Zeer slecht service.

prima leuke kleding voor goede prijs kwaliteitsverhouding

Fijn om kleding te hebben van Norah!

Prima geregeld en bestelling snel in huis!! Ook het geld snel terug gestort

Spullen zijn zoals op het plaatje, snelle levering

Toppppppp

Super snelle levering, erg blij met mijn aankoop online

Snelle levering en makkelijk retourneren

Norah krijgt een 8 omdat ik makkelijk kon bestellen en retourneren. Hopelijk wordt ook mijn geld snel teruggestort😉

Leuke kleding Goede en snelle service via de webshop Maar had ook niet anders verwacht. In de winkel is het ook perfect met de service.

(Bijna) altijd leuke kleurige en fleurige vrouwelijke kleding voor een leuke prijs.

Ook online goede ervaringen, met leuke, kleurige , fleurige vrouwelijke kleding voor leuke prijzen en een leuke linnen tas bij de bestelling ontvangen. Ik ben wel voorstander van wat meer natuurlijker materialen , dus minder polyester en misschien wat meer katoen in de kleding?

Super geholpen

Super geholpen door de dames in Houten!

Alles wat bezorgd is, was zoals ik het verwachtte. Ik had per ongeluk 2x een pantalon besteld. En nu is het wachten op de terug stort van het geld, duurt wat lang. Jammer

Heel goed ervaren

Zou het fijn vinden als jullie stoffen met niet zoveel polyester er in hadden dan zijn jullie mijn winkel

altijd tevreden

Gewoon goed

Goed. Product ook maar verwachting

leuke mode voor een goede prijs

veel leuke mode artikelen , soms iets meer geschikt voor de toch wat oudere vrouw , dit jr wel heel veel drukke prints , iets meer rustige kleuren missen een beetje

Goede service vanuit de winkel, en bestelling was snel binnen

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar