Nog niet binnen

Nog niet ontvangen en het heeft lang geduurd voordat ik bericht kreeg dat jullie de bestelling doorgestuurd hadden

Nog niets ontvangen

Schijnbaar een storing/ reorganisatie (?) in distributiecentrum, wel excuses, maar nog niks ontvangen. Aardigheid is er inmiddels vanaf.

Redelijk rap geleverd en juiste maat

Het is nog niet binnen

Hopelijk komt het nog!

Geen levering tot op heden

Slechte levering. Wacht al ruim 1,5 week op een bestelling. Dus kan niet anders dan ju slechte beoordeling geven.

Heeeele lange verzendtijd en nog steeds geen pakket.

Na 9 dagen nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen… ook geen update waarom dit zolang moet duren wel krijg je een mail om de bestelling te beoordelen….

Super niets op aan te merken!!!

De bestelling snel binnen de retouren snel terug en het geld super snel weer terug!!!

Leuk dat jullie die mail sturen, maar kan mijn Ervaring niet delen. Helaas bestelling nog niet binnen. Heel vreemd, dat dit gevraaagd wordt.

Prima levering

Prima, even contact gehad met hoofdkantoor omdat het wat langer duurde, kreeg keurig uitleg.

Ik word prettig geholpen in lisse en vriendelijk personeel

Het duurde alleen een beetje lang voordat de bestelling er was

Verder alle lof

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Het duurt meestal niet zo lang voor je bestelling ontvangt

Super shirt

Gee levering gekregen

Er is nu al een geruime tijd aan voorgegaan. Spijtig genoeg wou ik een kledingstuk dragen dit weekend maar helaas nog niet ontvangen. Hopelijk komt het snel. Geen reclame voor een onlineplatform. Bestelling 11 oktober.

Balen

Helaas kan ik hier nog geen zinnig woord over zeggen. Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

heb mijn laatste bestelling nog steeds niet ontvangen. dus vind dit een beetje een vreemde mail.

was tot nu toe erg tevreden over norah. maar heb mijn laatste beselling nog steeds niet ontvangen. kreeg wel bericht dat er wat tecchnische problemen waren in het magazijn en het daardoor wat langer duurt. Prima, maar dan vind ik deze mail wel beetje vreemd een bestelling beoordelen welke je nog niet hebt ontvangen.??????

De bestelling heb ik helaas nog niet ontvangen

Helaas nog niets ontvangen

Super tevreden

Aardige verkoopster en zeer vlot de juiste bestelling ontvangen

Leuke kleding voor een leuke prijs

Extra kosten moetenmaken omdat het nie mogelijk was om de bestelling in de winkel op te halen

Jammer dat de trui niet voorradig was in de winkel. Daarom online besteld, maar ik kon het niet in de winkel (gratis) ophalen. Extra kosten gemaakt. En mijn punten zijn niet bijgeschreven Daarnaast kon ik mijn tegoed vaneen cadeaukaart niet gebruiken.

De bestelling ging super goed.

De blouse is fantastisch,kleur goud/geel,wit en zwart. De motieven zeer mooi.

Teddy jas ecru

Fijne jas, lekker warm en ziet er leuk uit. Ik ben wel benieuwd of de drukknopen goed blijven sluiten? Ze doen wat goedkoop aan. Als ik krom moet om iets op te rapen, schieten de onderste 2 drukknopen meteen open. In het geval dat het irritant wordt, zal ik zelf knoopsgaten maken en er knopen aanzetten. Dat lijkt me een betere sluitwijze. Misschien valt het toch mee! Jas op zich, dus niks mis mee.

Goede website, snelle levering

Snelle levering , helaas terug moeten sturen omdat het jasje tegenviel.

Al verschillende kleding stukken besteld en altijd goed. Nu ook een winkel in Hengelo met ontzettend leuk personeel. Super ga zo door team Nora

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar