Alles netjes en op tijd geleverd

Snelle levering ,ondanks de drukte binnen 3 dagen binnen

Toppie!!

leuke prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering Leuke producten

Héél vriendelijk werd het bezorgd.

Mijn ervaringen bij Norah zijn prima. Wat ik erg jammer vind en waar ik wel teleurgesteld in ben is dat mijn vriend Ahmet Turan een visitekaartje heeft achter gelaten bij Norah in Schagen en daar nooit meer wat van gehoord heeft vanuit het hoofdkantoor / directie. De medewerkester van de vestiging in Schagen gaf aan het mee te geven naar het hoofdkantoor maar daar is het bij gebleven. Ahmet is een goed Nederlands sprekende turk met al ruim dertig jaar ervaring in de textiel in Turkije waar hij zijn bedrijf ook heeft in Antalya. Hij is vaak voor zaken in Nederland en Duitsland en zou graag een keer kennis maken met de eigenaar / directie van Norah. Wellicht dat jullie nog contact met hem op kunnen nemen. Zijn telefoonnummer is +90 532 618 16 74. U kunt mij bereiken op 06-28560860, We zien uit naar uw bericht Hartelijke groet, Erica Adams

Goed geregeld

Ik ga liever naar de winkel, dan kan ik passen, de kleur en het materiaal beter beoordelen. Maar in de "corona" tijd, toch online besteld en ging prima. Geen verzendkosten was ook een pluspunt.

Goede kwaliteit

Mijn bestelling was op tijd binnenondanks de crisis bedankt .Vriendelijke groet Corrie

Levering keurig en supersnel!

Het is prima ik ben goed tevreden

Het is prima

Voor t eerst online besteld met de behulpzame mevrouw van de klantenservice

Leuke vlotte kleding

heel goed

Snel geleverd, ondanks Corona en leuke artikelen.

Tevreden

Leuke kleding,goede prijs,jammer dat soms verzending lang duurt,en er verzendkosten bij komen

Goed en vriendelijk

Levering altijd snel

Je besteld en zo in huis Terug sturen ook gemakkelijk

Duurde wat langer door de drukte, gemaild erover, snel antwoord. Vind alleen jammer dat de shirts zo kort zijn. En de jeans zijn heel laag in de taille, ik pas ze niet. Misschien een duidelijkere omschrijving erbij.

Prima ervaring

Een klantvriendelijke site. Snelle levering en keurig verpakt!

Oke

Prima bezorging en leuke kleding en goede service

Altijd leuke kleding,prijs en service en gezellig personeel

Klantenservice niet zo best.

Telefonisch contact met de klantenservice vond ik niet fijn. Nogal kattige bazige mevrouw aan de lijn. Uiteindelijk niet opgelost moest het zelf maar regelen

Vervelend

Ik had een pakket besteld en alle artikelen waren de dag erna in de aanbieding. Toen heb ik het terug gestuurd en opnieuw besteld (omdat ze het niet wilde verrekenen) maar dat is niet goed gegaan. Weer gebeld maar daar konden ze niets aan doen ik werd afgesnauwd en moest t nog maar een keer bestellen. Eind resultaat ik heb 1 blazer in huis maar wacht al 2 weken op een terugbetaling van meer dan €100.

Na retourzending geen reactie ontvangen

Na ontvangst van de kleding heb ik besloten deze retour te zenden. De kleiren en de kwaliteit van de kleding vielen mij erg tegen. Van de retourzending heb ik tot op heden niets gehoord!

Prima service.

Kleding besteld, snel in huis. Gratis verzending .Retour zending gratis. Geld snel terug.

Vlot geleverd en retour geen probleem. Daarna andere maat besteld en ook weer snel geleverd. Leuke linnen tas erbij!

Norah is echt een aanwinst voor de vrouw , die van betaalbare mode houdt.

Zowel via online bestellen als in de winkel , je wordt plezierig geholpen. Heel betaalbare mode, die iedere week wordt vernieuwd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar