Mooi

Heb een prachtig blauw vest en riem besteld. Alle beide artikelen ben ik erg tevreden.

Super leuke mode voor een betaalbare prijs.

Zowel in de winkel als online prima service 👍

Altijd super.

Supermooie betaalbare kleding

Snel geleverd en paste goed Goede prijs kwaliteit verhouding top! Ik hou miet van online shoppen dus ga liever naar een winkel

Super goede service altijd. Super blij met een winkel als Norah

snelle levering. kleding past goed. maar dat wist ik al.

Betaalbare modieuze kleding

Écht leuke betaalbare mode ook voor grotere maten en alle maten in dezelfde prijs! Met punten sparen ook nog extra korting...

Gewoon goed

Super leuk jurkje

Echt een super fijn jurkje met een mooie pasvorm heerlijk!

Goed!

Prima en snelle levering,leuk assortiment met betaalbare prijs en goede kwaliteit!

TOP

altijd goed advies

Leuke, betaalbare kleding ook voor wat stevigere dames.

Nogmaals, leuke hippe kleding voor ook een maatje meer. Variërende collectie. Ik ben er blij mee!

Goed en snel geregeld, duurt alleen wat lang voor je het geld terug krijgt

Mooie en betaalbare kleding

Fijne winkel en site

Tevreden!

Normaliter koop ik in de winkel, altijd goede en zeer vriendelijk hulp in Capelle aan den IJssel. Nu online besteld en was ook keurig! Ik ben sowieso fan van Norah!

Snelle service leuke kleding

Norah is sowieso een hele leuke winkel/website. Jammer dat sommige shirtjes heel kort vallen, maar verder hele nette levering

het Online shoppen is prima te doen. Alleen de maten verschillen wel. Maar dat komt omdat bepaald materiaal/stof net even iets anders valt dan dat je gewend bent.

Online bestellen is oké

Online bestellen is in deze tijd oké. Het liefst pas ik kleding die ik wil kopen. Ook kan ik dan beter de kleur beoordelen. Dan koop ik niets wat mij niet staat. In het geval van online bekijken en bestellen is dit niet( goed) mogelijk maar de service van gratis terugsturen is prima geregeld en duidelijk. Ben dus eigen best tevreden met de eerste kennismaking met online bestellen.

Hier word ik blij van

Mooie kleding voor een normale prijs!!!

Altijd leuke en mooie kleding. In de winkel vriendelijke en behulpzame bediening.

Positief. Maat altijd goed

Producten vallen altijd op maat. Niet te klein of te groot

De 2e verzending duurde wel lang,mischien te maken met mijn retour van dezelfde artikel? Netjes verpakt ,er zat n linnen tasje bij Dank jullie wel

Goede zaak

Koop veel bij norah , ben heel tevreden

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar