Heb 2 artikelen besteld waarvan 1 te klein. Deze retour gestuurd maar tot heden is het bedrag nog niet terug gestort. Ook geen terugkoppeling ontvangen dat het pakketje was aangekomen. Dat vindt ik jammer

Geen klachten

Verzendingen zien er goed uit. Ook bij een retour zending netjes afgehandeld, zelfs mijn ingeleverde punten in virm van een voucher ontvangen. Prima Norah. Your my store🥰

Prima pasvorm

Mooie kwaliteit prima pasvorm

Norah maakt me blij

Leuke winkel met goede sfeer Er zit altijd wel weer iets leuks tussen. Ik kijk altijd uit naar de mail met nieuwe dingen . Kom er graag

Netjes en eerlijk geholpen

Gemakkelijke website, van bestellen tot op de hoogte gehouden worden via mail en de snelle levering

Bestellingen worden snel geleverd ondanks de drukte

Bestellingen worden snel geleverd maar als je wat terugstuurd duurt het erg lang voordat je je geld terug krijgt.

👍

👍

Prima geleverd

Geweldig het kan niet beter goeie prijs kwaliteit verhouding.

Norah bevalt mij heel goed. Zowel de webshop als in de winkel.

Vlotte bezorging en kwaliteit weer top

Snelle bezorging

Keurig aangeleverd

Snel en perfect gegaan goed verpakt

Al lang klant maar ook op deze manier in deze situatie alles goed geregeld Ik ben wel een betere koper dan besteller Maar zal het af en toe toch doen Want ik wil graag dat jullie blijven bestaan M vr gr sjoukelien

Altijd geweldige sevice

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgt, ondanks de drukte. Gewedig

Prima.

Snelle levering, prima.

Helemaal prima

Mijn bestelling was door de (Corona) drukte iets vertraagd, mar ik werd prima op de hoogte gehouden via mail.

Super als altijd

Zondags besteld en dinsdag binnen

De artikelen waren snel bezorgd en pasten prima. Zeker de moeite waard en in deze gekke tijd. Persoonlijk in de winkel vind ik fijner

Mooie kleding

Leuke en betaalbare kleding

Mooie kleding voor een betaalbare prijs

en een hele goede service

Altijd fijn shoppen bij.Norah

Bestellingen worden altijd snel geleverd, de kleding is eigentijds zodat je er goed uitziet, de prijzen zijn prettig (voor 100 euro ben je in het nieuw) en een eventuele klacht wordt erg netjes opgelost.

Fijne webwinkel

Fijne en duidelijke webwinkel. Bestellen gaat heel makkelijk. Leuke en betaalbare kleding. Aanrader

Super mooie kleren alleen de maat klopt van geen kanten.

Voorheen naar de winkel geen enkel probleem. Passen en de maat gaat echt van maat 36 naar 44. Nog nooit meegemaakt dat ik zoveel maten heb gehad. Maar wel mooie kleren daarom wacht ik tot we weer mogen winkelen.

Terleurgesteld

2 weken geleden voor veel geld nieuwe kleding gekocht en week daarop via internet 25% eraf terwijl het net in de winkel lag!!! Ik kocht geregeld in de winkel in Lelystad en nooit op internet zodat de winkels ook open kunnen blijven i.p.v faiiiet gaan doordat mensen via internet kopen ! Ik werk zelf in de thuiszorg als huishoudelijk medewerkster en zijn dat ook geen topsalarissen en toch kocht ik altijd graag wat in de winkel van jullie maar ben nu toch best terleurgesteld hoe iets binnen een week voor 25% online te verkrijgen is terwijl het net nieuw in de winkel lag.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar