Goede website, snelle levering

Snelle levering , helaas terug moeten sturen omdat het jasje tegenviel.

Al verschillende kleding stukken besteld en altijd goed. Nu ook een winkel in Hengelo met ontzettend leuk personeel. Super ga zo door team Nora

Prima pasvorm

Eerst in de winkel geweest om te passen, maar helaas niet wat ik zocht Dus online besteld daar wel wat ik wilde

Zoals altijd.. alles perfect geregeld.

Geweldige aankoop

Mooie kwaliteit hemdshirtjes en zitten heel mooi. De blouses precies zoals op de foto. De maat was ook perfect.

het is een leuke winkel om te shoppen en op internet

ik word goed geholpen en met het uitkiezen van mijn kleding en goede service met het bestellen op internet

Prettig personeel

Personeel is vriendelijk, doet moeite om de juiste maat te vinden op internet als die in de winkel niet voorradig is.

Altijd top!!

Nu al een paar jaar mijn favorieten winkel. Super mooie kwaliteit, en geweldig leuke mode trends. Altijd kom ik blij uit de NORAH vandaan. Hebben we het nog niet eens over de fijne prijsjes, en altijd leuke complimentjes over mijn aankopen. TOP!!

Slechte kwaliteit

Ik merk dat de kwaliteit helaas achteruit gaat. Laatst een broek geleverd gekregen met een slechte kwaliteit rits die al na 1 dag kapot was.

Weinig truien metboord onderaan truien

Ik wil graag meer truien met boorden onderaan. Dankjewel

Leuke kleren

Vestje en gouden broek.. mooie combinatie. Het is oversized je kan waarschijnlijk een maat kleiner nemen

Snel

Snel en correct geleverd

Fijne zaak grote keus

Goede service en vriendelijk personeel

Leuk personeel

Je wordt er leuk en goed geholpen leuk personeel en de prijs is ook keuk

Vriendelijke medewerkers , goede hulp van de verkoopster . Prima shoppen

Goede snelle bezorging

Zeer tevreden .

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen door het personeel

Goed !!!

Was mijn 1ste keer, dat ik wat bestelde en het is goed bevall3n

Uitstekende ervaringen

Kan altijd goed slagen bij Norah, maten zijn altijd goed en de levering van het bestelde is altijd goed.

Goed geadviseerd door Cindy en collegas in Weert! Topwinkel!

Beetje langs mekaar heen gegaan

Besteld en was op voorraad en kreeg maar een broek van de drie geleverd dus naar de winkel gegaan en daar netjes geholpen die hadden ze gewoon in de winkel hangen wel nog steeds me geld niet gehad is nu 5 werkdagen geleden want in de winkel moest ik de broeken weer betalen en online krijg ik het geld weer terug dus beetje dubbel allemaal maar winkel vrouwtje goed gedaan hoor

Mooie kleding, kleurrijk, betaalbaar

Een mooie ruim opgezette winkel in Berkel en Rodenrijs, aparte kleding, mooie kleuren, vriendelijk personeel. Ook de webshop is fijn, goede foto's, duidelijke overzichten. Erg blij mee.

Prima !

Prima !