Fijne, goed zittend en goed afgewerkte mode!

Voor mij een van de eerste keren van online bestellen en goed bevallen zeker voor herhaling vatbaar.

Goede ervaringen.

Aantal bestellingen gedaan,deze zijn uitstekend verlopen.Ook de retour is goed gegaan.

Overzichtelijke site, snelle levering.

Site is overzichtelijk en heeft een duideijke omschrijving van de kleding en maatvoering. Wisselend en modern assortiment. Snelle levering na online bestelling. Duidelijke retour procedure. Geld terug snel ontvangen. Nadeel: 2 dagen na mijn online bestelling zat er op alle kledingstukken die ik had besteld 20% korting. Dit wordt niet met terugwerkende kracht verrekend.

Nette levering en op de afgesproken tijd. Kon de levering goed volgen.

Leuke kleding

Ik kom graag bij norah winkelen. Ze hebben leuke kleding die een goede pasvorm hebben. De prijs is ook erg aantrekkelijk. Kortom ik word er blij van

heel mooi en goed passend.

Ik winkel liever in de winkel maar omdat nu niet kan via internet besteld, goed bevallen maar wanneer de winkel weer open is geniet dat toch mijn voorkeur.

Draagbare mode

Het fijne bij Norah is dat er ruime keuze is en voor ieder wat wils. Meestal kun je dezelfde maat voor alle items gebruiken, soms moet je een maatje kleiner bestellen/kopen. Ik ben heel blij met Norah.

Van mijn bestelling heb ik 1 kledingstuk retour gedaan. Zeer snelle afhandeling.

Altijd fijn een pakketje van Norah...

De spullen zitten goed verpakt, alles ziet er goed verzorgd uit en je koopt kleding voor een zeer schappelijke prijs.

Erg goed

Goede ervaring

Goed snel binnen mr ook retour simpel en eenvoudig en geld terug ook binnen paar dagen dussssss....

Goeie service

Snelle levering en retour afhandeling ook prkma

Zie hierboven. Heb ik niets aan toe te voegen.

Goede ervaringen.

Goede service en mooie kleding

Goede uitleg aan de telefoon gehad over omruiling/retourneringen. Hele vriendelijke dame

Prettig

Na onprettig personeel in de winkel koop ik nu liever onlinewinkel

mooie betaalbare kleding

goede pasvorm en veel keuze en snelle levering

Al enkele jaren koop ik kleding bij de Norah winkels nu voor het eerst one line .Prima gegaan.Op tijd geleverd en de zonder passen de goede maat gekozen.

Het past gewoon!

Eindelijk weer gewone maten die passen! 😀😀

Wad al bekend met Norah

Prima kleding

De vriendelijkheid

De vriendelijkheid en goede adviezen

Fijne kleding en snel geleverd.

Mooie kleding en snelle levering

De blouse was te groot.

Jammer genoeg kon ik geen maat kleiner meer krijgen voor ook 25% korting. Vooralsnog geen kleinere maat besteld.

Geweldig!

Keurig verzorgd afgeleverd en op tijd.

Ik heb een bestelling retour gestuurd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar