Super fijne winkel

Kom altijd in Heerhugowaard , uitermate tevreden, altijd leuk geholpen en via de webshop retour, echt heel snel je geld terug..

Mooie kleding en snelle levering Enige min puntje je kunt niet achteraf betalen

Lekker vlotte levering

Snel geleverd in een handige tas/zak. Mooie kwaliteit kleding voor schappelijke prijs.

Netjes en snel geleverd.

Altijd goede kwaliteit en service.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en super vriendelijk peroneel.

Redelijk

Ik kom graag in de Norah winkels, online kopen blijft lastig. Het materiaal en de maat is moeilijk inschatten. Gelukkig kan het altijd teruggestuurd worden. Ik was laatst wel teleurgesteld. In de actie een blouse gekocht met blazer, de winkels waren gesloten. Ik was nog wel in de winkel geweest maar daar waren deze artikelen niet binnengekomen. Het blousje viel te groot uit en omdat de bestelling wat langer op zich liet wachten, was de actie over. Jammer. De reactie op mijn vraag was vrij bot, er worden geen uitzonderingen gemaakt. Dat is niet de toon die ik van Norah gewend ben op bv Facebook. We zitten in een lastige tijd, dat zal het wel zijn. Ik hoop dat we weer snel kunnen winkelen.

Super winkel met mooie kleding ook voor de grotere maat

Fijn online shoppen en thuis passen. Past iets niet of niet als verwacht, geen probleem om het terug te sturen. Geld staat vrij snel weer op de rekening.

Altijd tevreden

De juiste maten,voor een redelijke prijs.

zeer goed

helemaal blij met het bezorgen inpakken en alles.

Netjes verpakt en verzorgd

Geen op of aanmerkingen. Goed verzorgd.

blij met mijn aankopen!

Vanwege de Corona-crisis heb ik meerdere artikelen online gekocht. Dat ging heel soepel. Zowel het bestelproces als de mogelijkheid om de levering te volgen. Alle artikelen zijn ook nog eens een keer helemaal naar wens. Dus: ik ben blij!

Normaal heb ik 46 maar dit item viel heel klein

Lastig dat je niet kan passen Achteraf was het item te klein

Prima winkel

Een leuke winkel met goede pasvorm en niet te duur

Prima kwaliteit, maat klopt

Zie hierboven

Hele mooie collectie

Goede ervaring

Alles goed verzorgd en mooie kleding ik mis de winkel wel

Prettige winkel. Vrolijke kleuren

Geweldig👍

Het gene wat ik besteld heb was prachtig

Snel en goede service

Snelle afhandeling

leuke betaalbare kleding

netjes optijd geleverd leuke kleding voor een betaalbare prijs

Snelle levering en leuke kleding!

Norah heeft leuke kleding voor een erg leuke prijs. De bestelde kleding wordt snel opgestuurd.

Goede service en goede kwaliteit

Uitstekend!

Gewoon prima, zoals het moet gaan!

Geweldig!!!

Ik vind de service fantastisch!!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar