Leuke kleding en betaalbaar

Ik bezoek Norah in Emmen vaak. Leuk en behulpzaam personeel. Norah heeft altijd mooie collectie en is zeer betaalbaar!! Hoop dat we gauw weer kunnen shoppen in deze onzekere tijd.

mijn favoriete winkel

Hele leuke kleding in grote maten en ook goed betaalbaar.

Klantvriendelijk.

Nooit problemen met terug sturen

Mijn favoriete kleding winkel

Prijs en kwaliteit verhouding zijn prima. Fijne winkel met altijd aardige verkoopsters

Top snelle levering in deze bizarre tijd.

Helaas was de blouse zelfs in maat M te groot. Retour gestuurd. Daarna jurkje besteld. Top!!!

Goede en nette en snelle levering.

Alleen de retouren worden niet óf erg laat vermeld én ook de terugbetaling duurt erg lang ten op zichtte van andere web- winkels. Misschien een verbeter punt?

perfect

Ondanks wat er gaande is is de bestelling correct uitgevoerd en ik ben er heel blij mee

uitstekend

product zoals gewenst, snelle levering

Geen klachten

Geen klachten

Top winkel!

Leuke wisselende producten en veel variatie!

Goede en snelle service.

Goede spullen voor een leuke prijs.

snelle service

Altijd snelle service en makkelijk bestellen. Niet goed? Waardebon is er binnen een week. Wel rekening houden met het feit dat de matentabel niet altijd klopt. Ik heb maat 42 voor jurken maar volgens meettabel heb ik voor broek 44 nodig. Dit was dus niet zo. Ook 42.

De volgende dag al de zending binnen, helaas 1 artikel geretourneerd, maar ook de retournering zeer correct afgehandeld

prima prijs en kwaliteit

Kom heel graag in de winkel van Almere stad, wordt er altijd heel goed geholpen. Vriendelijk personeel. Heb nu voor het eerst online iets gekocht op zich goed te doen alleen wel kleurverschil.

Snel en goede levering

In de winkel vind ik het wel fijner, dan kan ik de stof voelen en het model beter bekijken.

De bestelling ging goed.

Snelle levering.

pakket goed ontvangen, en terugstuur vel erbij met antwoordnummer, Top. Hoefde niets terug te sturen, maat opgaaf klopt.

snelle service en prima pasvorm

snelle bezorging en prima pasvorm

Goed en snel geregeld👍

Goed en snel afgehandeld

Perfect geregeld

Een hele positieve ervaring . Ik heb niet veel ervaring met internet aankopen maar ervaar dit als positief

Nora! Mijn merk, fantastisch en betaalbare kleding!

Grandioos, slaag altijd bij Norah

Altijd tevreden.

Redelijk goede afhandeling

Tijdens het bestellen van twee broeken had ik een fout gemaakt besefte ik een uur of twee later. Toen ik de klantenservice belde om deze bestelling te annuleren deden ze erg moeilijk. Dat kon niet, moeilijk en ook al lag de bestelling nog in het magazijn ze konden hem niet stoppen. Pas twee tot drie dagen later kwam het pakket binnen. Retour zending was kosteloos (plus punt). Had wat makkelijker afgehandeld kunnen worden, naar mijn mening.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar