Redelijk goede afhandeling

Tijdens het bestellen van twee broeken had ik een fout gemaakt besefte ik een uur of twee later. Toen ik de klantenservice belde om deze bestelling te annuleren deden ze erg moeilijk. Dat kon niet, moeilijk en ook al lag de bestelling nog in het magazijn ze konden hem niet stoppen. Pas twee tot drie dagen later kwam het pakket binnen. Retour zending was kosteloos (plus punt). Had wat makkelijker afgehandeld kunnen worden, naar mijn mening.

Hele fijne winkel met ruim afwisselend assortiment

Super mooie kleding

Mooie kwaliteit. Pasvorm perfect.

Veel keus, goede kwaliteit, snelle levering

Fijne webshop, makkelijk, heel fijn in diverse maten ( ook de iets grotere) betaalbaar

Netjes bezorgd binnen de bezorgtermijn.

Netjes verpakt bezorgd, makkelijke retourzending.

Altijd fijn te bestellen

Mijn laatste bestelling is niet door kunnen gaan omdat er niet meer geleverd wordt in België momenteel.Spijtig.

Heel goede ervaring mee, koop er graag

Goede ervaring maar terug gestuurd want de mouwen waren te krap

Ik hou gewoon van Norah

Ondanks de huidige situatie vond ik mn bestelling toch vlug binnen. Top team norah

Zeer tevreden met alle kleding. Ik vind het alleen een groot minpunt dat er zoveel plastic verpakking bij zit. Dit zou echt zo anders kunnen.

Fijne modellen. Correct passende maten Mooie materialen Kortom aanrader!!

Prima, zoals altijd!

Snelle levering, correcte afhandeling bij retourneren

Geweldig en snel

Ik vind skinny jeans geweldig, maar zou ook wel een broek willen met van onder wijdere pijpen .... als dat zou kunnen :)

Belofte waargemaakt!

De bestelling was er binnen 3 dagen! Ook de maattabel klopt dat is wel fijn want dan hoef je niet te retourneren en opnieuw te bestellen! Prima dus!

Totale tevredenheid

Snelle levering en het product was boven verwachting en aantrekkelijk geprijsd

Ik kom en bestel graag bij Norah!

Heerlijk veel keus voor een leuke prijs!

Ben blij met Norah

Super, ben zeer tevreden

Heel snel

Normaal elke week in de winkel, nu noodgedwongen via de website. Ook hier de geweldige service van Norah!

Mijn favoriete winkel

Mijn favoriete winkel, waar kleding vaak wisselt en je voor goede prijs mooie kleding kunt kopen.

Erg tevreden, snelle levering. Alles netjes verpakt, en leuke kleding. Maat en pasvorm in orde.

Leuke betaalbare mode

Goede ervaring zowel in de winkel als een bestelling online.

Ben blij met deze aankoop alles goed en snel weer ontvangen ivm corona!

Telefoniste was aardig

Jammer dat je geen maat kunt omwisselen tegen het korting bedrag. Als het niet past moet je nieuwe tegen duurdere prijs bestellen.

Telefonisch contact gehad en werd vriendelijk behandeld en met de juiste oplossing

Erg goed

Ook in de shop zelf, erg goede ervaringen. Ik met een maatje meer , kan voor een mooi prijsje, leuke kleren kopen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar