Snelle levering, juiste maat en leuk item. Kortom: ik ben tevreden!

Snelle levering en alles netjes verpakt, eenvoudig retourneren

Het is de eerste keer dat ik door de maatregelen een bestelling doe. Het liefst ga ik naar de winkel, maar helaas is het niet aantrekkelijk nu. Maar ik ben zeer tevreden. Past uitstekend. Ik ben blij. Heel veel sterkte voor jullie in deze moeilijke tijd. Met vriendelijke groet Wil

Goed verpakt, mooie artikelen, snelle levering

Snelle levering. Prima service.

Vlotte levering,zelfs in corona tijd

Mooie trui en vlot geleverd Maatvoering is precies en de kwaliteit ook

Mooie kleding voor een prachtige prijs.

Mooie betaalbare kleding. Jammer dat achteraf betalen nog niet mogelijk is.

Tevreden

Alleen 1 opmerking, je krijgt bijv. Op woensdag mail dat je bestelling is verzonden, maar dan is het nog niet bij post nl. Zodat je je bestelling pas op vrijdag ontvangt. Dit vind ik vreemd. Bij andere bedrijven is dit niet zo. Verder alles keurig in orde

Goede ervaring met Norah

Mocht je vragen hebben worden deze spoedig beantwoord. De bestelling wordt ook netjes en snel geleverd. Heb Norah al veel onder het woord gebracht bij mijn vriendinnen!

Mode waar ik blij van wordt.

Altijd blij met de nieuwste mode, die ook nog eens heel vriendelijk in prijs is.

Redelijk

Redelijk ene bestelling duurde langer dan de andere. Nu afwachten of de retour zending snel afgehandeld gaat worden.

Duidelijk wanneer bestelling komt

netjes te woord gestaan

Bij een vraag van mij werd ik netjes, op een menselijke manier, ter woord gestaan. Gelukkig niet zo'n 'standaard antwoordmachine'.

Slecht

Ik kreeg een verjaardagskorting van 15%; toen ik een jasje besteld had en die een maat te groot bleek te zijn kon ik een andere in de goede maat niet met korting kopen! Ik was hierover zeeeeer teleurgesteld! Ik denk niet dat ik weer onkine iets bestel. Jammer.

Niet helemaal up to date

Op de dag dat ik mijn bestelling plaats krijg ik mail over kosteloos verzenden echter heb ik wel mijn bezorgkosten moeten betalen

Valt erg tegen

Het breisel valt erg tegen. Hangt erg uit.

niet klantvriendelijk

Een blouse gekocht, 2 dagen later is de zelfde blouse 40 % afgeprijsd. Hiervoor de klanten service over gemaild. Ik kreeg het verschil niet terug. Klantenservice is niet klantvriendelijk via de mail. Voel mij financieel benadeeld.

Te veel mail

Ik vind dat er te vaak een mail komt met reclame. Is jammer want ik zit er aan te denken om me af te gaan melden

slecht geholpen

Belde over een ruiling had de aktie besteld maar maat niet goed kon geen andere maat bestellen voor de aktieprijs

Super tevreden weer

Mooie set, goede kwaliteit en n snelle levering. Super tevreden dus! Wel jammer dat dag erna 25% korting was ... maar ja dat is het risico.

top, snelle levering

De bestelling was snel binnen, helaas viel de broek tegen dus die heb ik geretourneerd, En heel snel was het bedrag ook teruggestort. Dus een goede ervaring.

Leuke bediening.

Fijne winkel, prettige mensen en sfeer

Verwachte kwaliteit

Levering zoals verwacht prima