Wat ik.bestel is prima en snel geleverd

Helemaal goed

Geweldig alles netjes verstuurd Ben erg tevreden.

Jeans van Norah zitten erg goed. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Mag voor mij wel in meerdere kleuren komen.

Goed geregeld

Prima !

Zou graag wat meer katoen en viscose zien in de stoffen.

Leuke winkel ook online

Ik ben al verschillende winkels geweest. Klant vriendelijk. Online bestellen is ook hartstikke goed.

Mooie combi

Gebloemde geplooide rok met panterprint bloesje perfect bij elkaar qua kleur al menig compliment gekregen

Zoals het hoort. Duidelijke communicatie naar de klant toe, snelle levering. Zou zo weer hier bestellen!!

Geweldig.

Heb een trui besteld. Kwaliteit is prima. Binnen 1 dag binnen.

Snel en goed materiaal

Snelle levering, goede kwaliteit en super blij mee

Enige waar ik van baal, is dat ik enkele dagen na ontvangst van mijn bestelling zie dat 3 van de 4 dingen dan ineens in de aanbieding zijn. Dat voelt ***lig. Verder ben ik op en top tevreden over Norah! Mijn favoriete winkel, zowel online als in de shop zelf waarbij filiaal Heerhugowaard voor mij echt nummer 1 is!!

Altijd goed

Snelle levering en correcte snelle afhandeling bij eventuele retouren. Super fijn (web)winkel

Leuke mode voor een redelijke prijs.

Prettig om te winkelen.

Leuke wi kelder met mooie collectie

Altijd leuke dingen. Niet te duur en maten vallen gewoon!

Goed en correct

Bestelling mooi op tijd, en als je iets terug stuurt wordt het altijd snel verrekend

Top.

Ik vind het een geweldige winkel met leuke kleding.

Prima kwaliteit en snelle service

Zie boven

Geweldige winkel

Ik slaag er altijd zoveel keus en de prijs is prima

Fijne winkel

Keurig en snel👍

prettig

Vlotte verzending en geen ptobleem met retour zenden

Een goekoop damens kleding

een leuke winkel en goedkoop.

Bijna perfecte bestelling

Van 1 blouse miste en 1 knoop en zaten er 2 los in de verpakking. Dat was een beetje jammer maar verder goed

Snelle service, geen problemen bij retourneren.

Geweldig!!

Snel bezorgd, mooie kleding!!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar