Geweldig!!

Snel bezorgd, mooie kleding!!

Top,!

mijn ervaring is goed super snel geleverd in deze periode van corona is toch wel prettig gratis verzend kosten.

prima geregeld

leuke kleding vlotte bezorging

Correct

Snel geleverd en makkelijk om terug te sturen en snel geld weer op de rekening. Wel jammer dat je niet after pay kan doen...

Snelle levering, kosteloos retour sturen en snel geld terug van de retour

Prettige webwinkel

Een hele goede aankoop

Het was een hele goede aankoop

Snelle levering en goed veverpakt .

2 dagen na bestelling ontvangen. Netjes verpakt en afgeleverd

Keurig, correct en snel

Ik kom altijd graag in een Norahwinkel....maar dat kan nu even niet. Dus voor de eerste keer online besteld bij Norah en wat is dat perfect geregeld. De bestelling kwam supersnel, keurig verpakt. Mijn retournering ging ook prima, de terugbetaling stond zelfs binnen 2 werkdagen op mijn rekening. Complimenten Norah, Chapeau!

Goeie service!

Fantastische webshop.

De ene dag besteld......de andere dag in huis. Hele goede ervaring!!!!👍👍👍👍

het was goed aangekomen

prima service

goede service, retour zending vlot verwerkt en geld terug gestort

Snelle levering!

Vanwege het corona virus zijn de winkels gesloten, wat ik goed vind! Wel fijn dat heg verzenden gratis was, zo kon ik toch mijn verjaardagskorting gebruiken en lekker online shoppen. Zoals ik gewend ben snelle en correcte verzending. Helaas was er een item niet naar mijn verwachtingen, dus retour gestuurd. De dag nadat jullie de retour hadden ontvangen kreeg ik al bericht van de retourbetaling. Ook erg snel! Norah is echt by far mijn favoriete winkel!! Dankzij jullie winkels is het voor mij weer leuk om kleding te shoppen!

Mooie collectie, fijne winkels en webshop

Mooie collectie kleding. Kleding valt ruim, valt het ook eens een keertje mee. Ruilen geen probleem, ook niet via de webshop. Het geld is binnen 2 dagen teruggestort.

Gemiddeld

De website op je mobiele telefoon werkt niet goed. Je ziet stukken van de pagina niet. Heel vervelend zoeken en bestellen. Je kan je scherm draaien maar zie je nog minder. Niet prettig Zodra je de bestelling gedaan hebt werkt het super. Ik had de bestelling de volgende dag al binnen.

Maak normaal geen gebruik van jullie webshop omdat ik naast een filiaal werk Maar vind als je iets besteld het ook wel handig dat je achteraf kan betalen ,nu moest iets geruild worden in maat maar had dus 2x kosten Vind het verloop verder super snel en keurig afgehandeld Groeten Liesbeth

Super service

Snel bezorgd en retour is ook snel geregeld. Super leuke jurk! Ben er blij mee!!!

Leuke, wisselende collecties voor een betaalbare prijs.

Goede ervaringen

Wordt altijd vriendelijk geholpen bestelling zijn er eens alleen me laatste bestelling laat op zich wachten maar zal door de sitiuatie zijn maar anders altijd dik tevreden

Goede service, snelle levering!!

Top winkel Norah!

Snelle levering en een mooie kwaliteit trui! Het rood was ook precies zoals op de foto. Ik had alleen pech, dat de 25% een dag later was. 😉

Uitstekend, mooie kleding, leuke aanbiedingen en goede service 👍

Zie hierboven

Snelle service en goede kwaliteit

Kwaliteit en prijs verhouding zijn goed. Leuke spullen voor een maatje meer.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar