Pakket lag keurig klaar in de winkel. Retourneren is simpel.

Duidelijk website

Alleen jammer dat de dag na mijn bestelling de verzendkosten vervielen en daar was blijkbaar ook helemaal geen compensatie voor!

Perfect en snel geleverd, toppie!

alles was en is prima geregeld!

alles is prima geregeld e geld vanzelf teruggestort.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk in de winkel geholpen. In de winkel online bestelling geplaatst en netjes via mail op de hoogte gehouden.

Snelle correcte afhandeling

Retourzending, geld binnen aantal dagen op de rekening

Leuke winkel

Leuke winkel goede uitstraling en leuk personeel En wat grotere maten (top)

Blij met de winkel in Vlissingen

Prima collectie voor weinig geld. Vind het fijne winkel en fijn personeel.

Top zoals altijd

Norah is absoluut mijn favoriete winkel. Ik slaag er eigenlijk altijd voor mijn jurken. Tops / blouses vaak niet want dit is veelal ronde hals en dat vind ik mijn bovenlichaam niet positief benadrukken. Broeken, jasjes, de hempjes en vooral de jurken met kleur zijn geweldig. Personeel in mijn favo winkel Heerhugowaard verdienen een dikke dikke pluim. Altijd super goed advies, een lach een praatje en gezelligheid. Ik wip regelmatig binnen kijken wat er nu weer voor moois nieuws hangt. Mooie mode voor mooie prijzen

Prima ervaring

Snelle levering goede service

Aardig personeel

Blouse was niet in mijn maat. Personeel was heel behulpzaam zodat ik de blouse alsnog online kon bestellen

Het niet om ruilen in de winkel.

Voor mijn verjaardagscadeau met de korting. Heb ik iets online besteld, de maat was te groot. En ik wilde het omruilen in de winkel. Dat kon helaas niet. Daar baalde ik enorm van. Je kan het terug sturen voor een andere maat maar je bent je korting kwijt. Dus blouse is dan zomaar weer 40€ Inplaats van de helft. Sorry maar dat vindt ik geen goeie service.

Goede service in de winkel en bij de klantenservice

In de winkel was mijn jasje uitverkocht, de internetsite kon vanaf de winkel door problemen niet ingevuld worden dus vanuit thuis heb ik op advies van de verkoopster 2 maten besteld. De jasjes die ik besteld had waren snel in de winkel maar helaas beide te groot. De verkoopster heeft een kleinere maat besteld, deze hebben we in de winkel betaald en ze heeft met ons de nodige formulieren ingevuld. Perfect! Na 2 dagen hadden we het geld van de eerste 2 jasje al terug op de bank staan. Toen kwam het probleem coronavirus, de winkel was dicht, omdat ik geen mail had gekeken belde ik klantenservice, hier hoorde ik van een vriendelijke mevrouw dat ik een mail had over het te verzenden jasje. Inderdaad, geweldige service en 2 dagen later had ik mijn jasje en nu ook de juiste maat. Ik ben er heel blij mee en heb alle lof voor de geweldige afhandeling.

Wordt door de dames op de koperwiek fantastisch geadviseerd. Zou als ik jullie was de maten uitbreiden naar 52

Snelle levering prijs kwaliteit goede verhouding!!!!

Prettig geholpen goede betaalbarewisselende collectie

Goede snelle service

Zeer uitstekend!

Heel handig en ben erg tevreden over

Leuke kleding!!

Leuke kleding en je word altijd goed geholpen in Assen. 👍🏻

Top winkel

Geweldig personeel, online bestellingen top

goede ervaringen met zowel ontvangen als retourneren.

Echt super

Zo vriendelijk geholpen en niks was teveel.

Norah is geweldig!

Zie boven.

TOP!!!

De maat en de kleuren van de kleding zijn precies hetzelfde als op de foto s

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar