Echt super

Zo vriendelijk geholpen en niks was teveel.

Norah is geweldig!

Zie boven.

TOP!!!

De maat en de kleuren van de kleding zijn precies hetzelfde als op de foto s

Top winkel

Erg leuke en betaalbare damesmode en ontzettend vriendelijke verkoopsters. De winkels zijn gezellig ingericht en ik kan er niet zomaar voorbij lopen.....dus kom ik altijd weer thuis met het bekende Norah tasje. Uiteraard gevuld!!!!!

Heel vriendelijk, professionel

Heel vriendelijk, professionel en open, gastvrij.

perfecte service

Ik bestelde 2 jassen, maar waren beide niet de goede maat. terugsturen was super simpel en het retourbedrag stond snel op mijn rekening!

Altijd leuke aanbiedingen

Altijd alles prima in orde, ik ben een vaste klant en kom graag elke keer weer terug

Mooie kwaliteitskleding en super service

Mooie kleding leuke aanbiedingen prima service snelle levering

Top winkel

Goede service, leuke kleding en goede kwaliteit. Ik ben een zeer tevreden klant. Wel jammer dat er bij in de buurt géén winkel is.

Zeer leuk

Altijd vriendelijk en behulpzaam Gr, nita

Veel keuze. Aardig personeel.

Correcte snelle levering, mooie winkeluitstraling en vriendelijk personeel.

Filiaal in Zeist, Utrecht en Houten diverse malen bezocht en altijd wat gekocht. De filialen zijn keurig opgeruimd en overzichtelijk ingedeeld. Personeel zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Mooie kleding in maat 48.

Mooie kleding alleen een min punt door de bezorgkosten

Snelle levering.

Super snele levering!

Top leuke meiden

Super leuk geholpen door de meiden bij Norah in filiaal de koperwiek in capelle a/d yssel

Jurk besteld, die ik binnen een week op kon halen. De norah is sinds een jaar mijn favoriete winkel.

Mooie kleding,en betaalbaar voor een AOW.goede service en vriendelijk personeel.

Super mooie winkel met uitgebreide collectie.

Mooie winkel, zeer vriendelijk personeel. Mooie kleding ook voor de vollere vrouwen onder ons en voor hele mooie prijzen.Super!! Heb ook onlangs online besteld en ook dat is snel en netjes afgehandeld. Ik zal zeker vaker de winkel bezoeken en ben ervan overtuigd dat ik zal slagen met zo'n mooie en uitgebreide collectie.

Goede kwaliteit

Goed geholpen, snel antwoord terug

Ik zou geen inspiratie op de site zetten van kleding die nog niet in de verkoop is, beetje misleidend.

Prachtige vrouwelijke kleding!

Norah geeft met hun prachtige kleding aan iedere vrouw wat zij zoekt en wat bij haar figuur en smaak past.

Goede website snelle levering

Parelweg 3a