Snelle verzending

2 jassen gekocht tijdens de jubileum dagen. Snelle verzending, mooie jassen. Ziet er vooralsnog uit als goede kwaliteit.

Ik kon mijn retour inleveren bij de winkel en kreeg gelijk mijn geld retour op de pas.

Perfecte jassen

Mooie jassen en ook goede maat keuze via de site.

Jammer

Er werd een zwarte jas geleverd, terwijl ik een armygreen jas had besteld. Dus jammer !!

Helemaal prima!

Kan niets negatiefs bedenken!

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling er is.

De verkoopsters in Zwijndrecht zijn ontzettend lief en aardig. Ze denken met je mee en helpen je goed je kleding uitkiezen. Ik ben 35kg afgevallen en kan weer leuke kleding dragen. Norah heeft zoveel keuze, goede kwaliteit en super leuk. Ik ben ontzettend tevreden.

Correcte levering en goede prijs

Ik had twee sjalen besteld. Ze waren vlot geleverd aan een mooie prijs.

Snelle en goede levering

Ik ben zeer fijn geholpen

De jas moest uit een ander filiaal komen, ik kreeg keurig een mailtje toen ik hem kon komen ophalen. Ben zeer tevreden over Norah

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd en producten zoals beschreven op website.

Ik ben altijd tevreden over Norah en kleren die ik van ze koop.

Ik slaag altijd bij Norah. Leuke en mooie kleren hebben ze. Ik vind de prijs ook altijd goed. Je krijgt er ook echt wat voor terug. Ik ging laatst de bestelde winterjas ophalen maar ik ging niet alleen met die winterjas naar huis. Er bleef nog een trui en twee blouses en shirt aan mijn handen plakken. Even zo gezegd. Ging met meer naar huis dan alleen die jas.

Bestelling is snel geleverd in de winkel. Ophalen bij vriendelijk personeel.

Slecht

Na 2 weken onderhand, nog steeds niet ontvangen

Verscheidenheid

Er is een uitgebreide collectie voor álle smaken, vanaf 30 tot 100 jarigere

Goede service leuke jas

Leuke vlotte jas

Helemaal geweldig!

Ruime keus, fijn geholpen; ik kan altijd slagen!

Het ging super goed

Is prima

Heel goed.

Fantastisch winkel

Norah is echt mijn winkel. Leuke kleding, ruim aanbod. Leuke verkoopsters (bij locatie Koperwiek, Capelle a/d IJssel) die je goed advies geven.

Vriendelijk personeel

Makkelijk bestellen en snelle juiste levering!

Goed geregeld

Vluge regeling

Mooie broek, bezorgd in winkel, daar gepast en toch kleinere maat gekozen die ze gelukkig hadden hangen. Per ongeluk toch weer nog meer gekocht, te mooie kleding allemaal en heel vriendelijk personeel.

Ik ben heel erg blij met mijn blouse

Ik heb al meerdere kledingstukken bij Norah gekocht en ik ben daar heel erg blij mee. Ik koop in de winkel, maar ook online. De verzending gaat ook altijd prima.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar