Super winkel en afhandeling producten

Ik heb voor de eerste keer iets bij jullie online gekocht: alles was in orde en ook met het terugsturen was er een probleem! Ik winkel zeker nog een keer bij jullie!

Hele leuke winkel met elke week nieuwe kleding

Altijd wel wat kunnen scoren in de winkel of online

Bestelling netjes geleverd, en heb nog niets hoeven te retourneren,leuke spulletjes voor een betaalbare prijs

Snelle levering. Fijne kleding Niet goed snelle retour betaling

Super kleding. Super service

Bijna mijn hele kledingkast is gevuld met Norah kleding. En steeds weer zie ik iets wat er absoluut bij moet... Echt te gekke kleuren en.printjes en het zit heerlijk. Van de jurkjes tot de broeken. De shirts, truien en jasjes. Echt in 1 woord FENOMENAAL

Hele goede service en klantvriendelijk

Geweldige service

Prettige winkel

Aardig behulpzaam personeel, redelijke prijzen, ook grotere maten.

Leuke winkel, aardig personeel.

Dat het altijd snel bezorgd wordt

X

Snelle en nette levering van vlotte en betaalbare dameskleding.l

Goede ervaringen.

Perfect!

Ik had zelf een fout in mijn email adres gemaakt, maar het os perfect opgelost door de medewerkers van Norah!

Goede verkoopsters

Goede verkoopsters en goede sfeer

Was goed

Goede en snelle levering

Goede service leuke kleding

Altijd leuk om even binnen te lopen.

Zeer gezellig personeel in Meppel. Items vind ik wisselend. Soms erg leuk, soms helemaal niks. Prijs/kwaliteit goed. Vaak leuke acties.

Snelle levering en retouren worden snel verwerkt. Ook je geld wordt snel terug gestort. Enige wat ik mis is afterpay

Super goed

Ze zag mij aankom en pakte het pakje al

Er zouden 3 a 4 werkdagen overheen gaan voor de bestelling er was. Dit duurde maar 1 dag. Geweldig

Super vriendelijk!

Goede klantenservice, supervriendelijk. Tips waar ik echt iets aan heb. Blij de winkel uit met mn aankopen.

gevaarlijke winkel

Doordat er altijd wel iets van mijn gading in de winkel te vinden is, kom en koop ik er te vaak. Gelukkig zijn de prijzen gunstig en kan ik er gerust mee thuis komen.

Levering volgens afspraak

Jammer dat het niet de volgende dag geleverd kan worden. Het was eigenlijk best snel binnen drie dagen maar ik ben erg verwend door bedrijven waarbij dit wel lukt....😉

Bij Norah kan ik altijd wel iets leuks vinden.

Ik koop regelmatig kleding bij Norah en krijg er vaak complimenten over.

Goede keuze en vriendelijk personeel

Alles goed geregeld

Parelweg 3a