beste nora we zijn het beoordelen van iedere webwinkel een beetje beu.

Tegenwoordig moet iedere website en ieder leveranciers contact geëvalueerd en beoordeeld worden. Hier werken we niet meer aan mee. Als we weer een bestelling doen dat kun je er vanuit gaan dat de vorige bestelling ook naar tevredenheid is verlopen.

Goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Snelle levering, leuke kleding ,fijne prijs!

Einfach nur toll.

Bin mit Norah sehr zufrieden liegt aber wohl auch daran, dass ich mich in der Filiale in Moers sehr wohlfühle und dort meiner Meinung nach, die besten Mitarbeiter arbeiten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne winkel, goede prijzen, fijn personeel

Koop regelmatig wat. Goede prijzen, goede kwaliteit

Ik had voor mijn moeder 5 stuks kleding besteld. Deze waren helaas allemaal veel te groot. Ik ben toen naar de winkel gegaan in zoetermeer en daar werd ik bijzonder vriendelijk geholpen. De verkoopster heeft voor mij de items in de juiste maat gezocht en die passen prima. De kleding is van mooie kwaliteit en heel goed betaalbaar. Er is wel een punt waar ik aandacht voor zou willen vragen en dat is het feit dat ik de kleding wel kon retourneren in de winkel maar niet kon omruilen. Ik heb dus afgerekend en het bedrag van de retouren een paar dagen later weer op de rekening ontvangen. Het zou bijzonder handig zijn als er in de winkel ook geruild kan worden indien er online is besteld. Tot slot zou ik nog willen zeggen dat de kleding van Norah heel goed is van kwaliteit en erg leuk. Er is bij ons in Den Haag zuid enorm behoefte aan een Norah winkel in het winkelcentrum Loosduinen. Met vriendelijke groet, Karla

Heel goed!

De jurk stond niet mooi opgestuurd en binnen 2dgn geld terug gestort!

Het is altijd op tijd en fijne kwalietijd

Alles erg goed

Leuke collectie, betaalbaar.

Goed en wekelijks fijne aanbiedingen

Fijne kleding tegen betaalbare prijzen

Leuke webshop en goede service

Ik had een weeffout in een trui en dat is goed opgelost.

Snelle reactie

Mooie kleding. Helaas was het allemaal te groot en moest ik het terug sturen. Ik vond de zak waarin alles zat te klein. Moest proppen om het er netjes in te krijgen en was bang dat de zak op de terugweg zou barsten. Gelukkig goed aangekomen. Snelle levering en reactie op retour!

Mooie kwaliteit broeken en snel bezorgd

Super ! Snelle levering

Mooie mode voor maat je meer

hele fijne collecties

leuke en fijne collecties, en verzendingen altijd top verzorgd en vlug in huis.

Positiv ❣️

Kleidung passt mir immer perfekt. Preis Leistung stimmt zu 100%..

Snelle levering, mooie kleding, fijne pasvorm

Verzendig snel en goede kwaliteit

Top bedrijf goede levering

Goede kwaliteit en prijsverhouding mag wel nog2 maten groter

It was good

As I was a man buying a present for my girl friend I felt the experience could have been better. I was not put off as I added a Norah Scarf to the experience. I bought this on Wednesday.

Netjes en snel, ben zeer tevreden en ook over het artikel.

Doe ok vaker zo.

Een jas gekocht en een paar dagen later bleek deze in de aanbieding. Ik een mail gestuurd en nu heb ik alsnog de korting gekregen omdat ik binnen de termijn val! Super service Norah! Altijd erg tevreden met jullie kleding en het personeel in jullie winkel!

Super Einkaufsgefühl !!!!!

Freundliche und hilfsbereite Verkäuferinnen in Moers,fachliche Beratung!!!!Bin sehr zufrieden!! Gutes Preis-Leistungsverhältnis,gute Qualität,ständig neue ansprechende Mode !!!! NORAH eben!!!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

T adviseren kan beter

In de winkel was meer aandacht voor collega.... ik was in de mood om een heel setje te kopen maar dit werd niet opgepakt.... jammer voor mij en voor jullie Terwijl ik er juist naar toe gestuurd was omdat ze daar zo'n goed advies geven!?!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar