Korting

Wel jammer dat ik had 2 tops besteld en de volgende dag 10% ging eraf!!! Dus dan voor mij niet leuk

Nette en correcte levering

een fijne winkel mag graag er komen of bestellen

gezellige winkel prettig personeel mooie kleiding

Ik heb goede ervaring met norah

goede service

communicatie over het verloop vd bestelling ging prima. Niet te veel berichten, maar wel genoeg om te weten waar de bestelling was. Alles binnen een kort tijdsbestek. Fijn.

Mooie kleren voor een betaalbare prijs

Norah heeft leuke alledaagse tot wat chiquere kleding voor een goede prijs. Voor ieder wat wils. De webshop levert snel bij je thuis of in de winkel.

De kleding is goed

Goede service zeer tevreden

Prima aandacht

Soms iets teveel er bovenop, bij binnenkomst en ik mag ook graag zelf, ALLEEN even kijken hoe het staat zonder dat de medewerkster er gelijk bovenop zit. Vooral als ik net uit de paskamer kom, dan heb ik eerst zoiets van leave me alone i am happy. Als ik dan om, hun kijk op de kleding, vraag verlang ik wel aandacht. Verder ben ik zeer goed behandeld, de medewerkster raadde me iets af om het te kopen omdat mijn eigen jasje er beter op stond. Dat vond ik erg eerlijk en fijn. Ze bekeek het vanuit mijn oogpunt en niet vanuit een commercieel oogpunt, daarin vond ik haar erg te prijzen wat ik dan ook gedaan heb.

Ik ben blij met Norah!

Leuke collectie, vaak nieuwe items. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Online levering is prima, maar ik kom ook erg graag bij de sympathieke verkoopsters van Norah in Meppel!

Heerlijke broek

Heerlijke broek met steekzakken. Ben super tevreden.

Mooie kleding voor een mooie prijs.

De kleding is trendy en zit goed, het aanbod is ruim, en ik slaag altijd.

Fantastisch!

Altijd professionele en zeer vriendelijke hulp in de winkel in Barneveld!Echt top!

Duidelijk snelle service.

Ben tevreden

Leuke en betaalbare kleding.

In de winkel te Purmerend heel aardig en goed personeel. Via internet zeer snelle verzending.

Betrouwbaar.,.veelzijdig en kwaliteit

Norah heeft leuke vlotte en kwalitatief sterke kleding. Er wordt zorgvuldig omgegaan met bestellingen en ook retour zendingen. Je wordt goed geïnformeerd over alles en correct behandeld

Super winkel!

Heel blij met Norah! Ik kan er altijd slagen, zowel in de winkel als online. In de winkel wordt ik altijd vriendelijk geholpen. Online shopt het fijn, super dat het verzenden en het verwerken van retouren snel en eenvoudig gaat. Geweldig dat er elke week een nieuwe collectie is, elke week ben ik weer nieuwsgierig. Zeer nette prijzen, zo kan je nog eens meerdere items kopen. Ga zo door Norah!

Duidelijk antwoord, snelle levering

mooie kleding, fijn geprijsd

snel geleverd, leuke kleding

Ben goed en vriendelijk geholpen

Super kleding winkel.

Leuke kleding tegen betaalbare prijs. Ook veel wisseling van de collectie dat is ook heel leuk.

Berichtgeving is prima

Maakt niet uit in welke plaats overal leuk personeel

Goed geregeld

Goed geregeld

Geweldig !

Geweldige collectie. Vlotte service.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar