Super leuke kleding ! En uitstekende prijs kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit

super

super snel in huis na retour zenden van de artikelen binnen enkele dagen stond het geld alweer op mijn rekening.

Zeer tevreden over alles

Super en eerlijk

Top geholpen en een kop koffie en aandacht !

Alles perfect geregeld en erg leuke kleding van prima kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd en het geld van de retouren binnen korte tijd overgemaakt. Kleding is erg leuk en van prima kwaliteit. Eindelijk een winkel waar de wat oudere generatie leuk kan winkelen tegen een betaalbare prijs. Een gat in de markt!

Geweldige kleding en service

Uitstekende ervaring in de winkel en online ook snelle levering.

Leuke kleding

Leuke kleding. Jammer dat sommigen blousjes, truitjes erg kort zijn Mag wel wat meer afwisseling in de modellen

Ik ben tevreden

Prettig winkelen

Vriendelijke behulpzame medewerksters en veel keus voor betaalbare prijs πŸ˜€

Afhandeling order en kwaliteit produkten overeenkomstig verwachting.

Reeds enkele orders geplaatst en alles steeds afgehandeld naar beste wensen.

Super zaak

Leuke winkel ,super verkoopsters

Goede service goede prijs kwaliteit

Goede service mooie kleding goede prijs kwaliteit

Zeer tevreden en snel in huis

Goede producten prima service

Zie bovenstaande

Prima webshop

Makkelijk bestellen en betalen snel geleverd!

GOED

Ben best tevreden maar vind het jammer als je net iets nieuws gekocht heb dat het een kleine twee weken later met 15% korting wordt aan geboden. Je bent dan geneigd om voortaan te wachten met bestellen.

Goede snelle levering van mooie jurk

Goede snelle levering van mooie jurk

Mijn ervaring met Norah is goed.

Wat ik fijn vind aan Norah is dat ze tot maat 48 gaan. Dit vind je niet in veel winkels. De mode items wisselen bijna ieder week wat ik fijn vind.

Altijd prima service en de kleding is van prima pasvorm

Leuke betaalbare kleding

Snel geleverd envoldoet aan de verwachting.

Prima!!!

Goede service!! Snelle levering!! Leuke betaalbare collectie!!!

πŸ‘πŸ‘

Wordt altijd netjes geholpen, en als het niet meer in de winkel is, doen de verkoopsters er alles aan, dat het desbetreffende kledingstuk toch geleverd kan worden πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Leuke kleding, ook voor maatje meer!

Leuke winkel, veel keus. In Veenendaal in de winkel geweest, daar alles op kleur. Erg prettig om je outfit compleet te maken. Online shoppen gaat ook zonder problemen.

Fantastische winkel

Toller Service,

Ich habe mir im Internet ein Kleid bestellt und in die Filiale liefern lassen. Hat alles super geklappt, das Kleid ist sehr schΓΆn,

• WΓΌrden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Parelweg 3a