He-le-maal TOP!

Norah heeft een zeer gevarieerd aanbod, wat steeds weer wisseld. Prachtige stoffen en in allerlei kleuren! Heel prettige winkel.

Webshop is super

Alleen jammer dat als je iets wil laten bezorgen in de box van dhl hij totaal ergens anders geleverd wordt en je meer dan 25 minuten moet rijden om het op te halen . Reden was dat het pakketje te groot zou zijn, klopt niet want het was alleen maar een bloesje. Voor de rest is de webshop super!

Besteld en snel geleverd! Zeer tevreden

Kleding mooie kwaliteit en zit heerlijk

Fantastisch!

Snelle service! Fijne materialen en leuk dat de collectie veel wisselt!

Heel snel geleverd

Gaat altijd goed als ik het bestel en naar Norah in de Koperwiek laat komen. Dat is mijn favoriete winkel en ik vind t jammer dat als ik bij een andere Norah iets koop dat dat m’n favoriete winkel is blijkbaar.

Leuk

Veel keus

Altijd raak

De kleding van Norah is modieus en flateert het vrouwelijke lichaam. Ik kan bijna niet een winkel uitlopen zonder iets gekocht te hebben.

Goede service en snel

Goede service en snel

Wordt netjes op de hoogte gehouden van mijn betellin

Nette en op tijd geleverd

Prijs kwaliteit goed goede pasvorm

Snelle levering en mooie betaalbare kleding

Leuke betaalbare kleding. Levering (meestal) snel. Veel wisselende collecties. Niet alle kleding van natuurlijke materialen, maar op site staat dit goed aangegeven

mijn ervaring was goed

Vriendelijk personeel in Hoogeveen Nadat ik iets achteruit had leggen in Assen merkte ik dat daar het personeel niet zo vriendelijk is

Zeer vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Heel fijn en goed personeel

Snel en goed verpakt verzonden .

Snel en een goede service .

Onzekerheid over de retourzending

Vier items gekocht. Waarvan twee retour gestuurd. Daarover geen bericht ontvangen. Nu in onzekerheid of dit proces wel goed verlopen is en ik mijn geld terugkrijg.

Pakje opgehaald in de winkel en daar gelijk gepast

Volgens winkel is de zending zoek

Nog steeds niet ontvangen 10 dagen geleden besteld ,duurt nu wel erg lang

Leuke mode voor leuke prijs

Leuke mode voor leuke prijs!

Fijne winkel in Zaltbommel, leuke behulpzame medewerkers

Een prachtig Jasje voor een mooie prijs

Artikel bij ander filiaal besteld.

Besteld artikel was er sneller dan de verkoopster asngaf.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar