Super winkel en natuurlijk online.

Prima kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Mooie kleding voor een prettige prijs

Mooie kleding niet duur en blijft mooi met wassen. Ik ben er blij mee kan ik nog eens wat kopen.

Goed produkt

Het zijn mooie producten die snel zijn geleverd.

Vriendelijke verkoopsters

top service

Snelle levering, leuke betaalbare kleding, retouren super makkelijk. Ideaal in zelfde zak retouren, sticker voor retour toegevoegd. Afhandeling gaat snel. Top service, zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

fantastisch

in de winkel besteld en drie dagen later in huis geweldig!!

Mooie betaalbare kleding

Altijd goed geholpen en mooie kleding

Prachtig

Geen probleem goede sevice

Goed en snel geleverd !!

Snelle levering , netjes verpakt en vriendelijk geholpen .

Norah is mijn beste vriendin. De Norah in Hengelo maakt er altijd een feestje van, wanneer ik kleren kom uitzoeken en passen en is mijn maat niet voorradig staan ze direct klaar om het via de webwinkel alsnog te bestellen. Toppie hoor.

Super goed geholpen door Corine.

We gingen een jas ophalen en kwamen ook nog met een leuk pak thuis.

Zeer prettig en klantvriendelijk

Zeer prettig en klantvriendelijk

Kan niet beter levering en service prima

Kan niet beter levering en service prima

Super snelle levering en ook bij retour snel geld terug

Mooie kwaliteit voor weinig geld

Super !!!

Super mooie en betaalbare kleding !! 😍

Leuke winkel voor de moderne vrouw!

Veel keus in betaalbare moderne kleding. Levertijd is super snel en netjes. Dus een aanrader!

Veel keuze.

Ik ben zeer tevreden over de bestelde kleren. Veel keuze in wat grotere maten.

Goede kwaliteit betaalbaar voor mij persoonlijk mogen de kleuren meer effen zijn

Heel fijn geholpen!!

Iets retour gestuurd en binnen 2 dagen was mijn geld al op de rekening!

Mooie kleding, snel geleverd!

Norah is sowieso mijn favoriete kledingmerk. Mooie pasvorm, leuk design en snel wisselende, uitgebreide collecties voor een schappelijke prijs! Helaas (nog?) geen winkel in Alphen aan den Rijn maar dat is misschien ook wel beter voor mijn portemonnee haha. Afgelopen donderdag in de actie een bestelling geplaatst via de website waarvan ik verwachtte dat het een paar dagen zou duren, maar er werd de volgende dag al geleverd, top! Jammer enkel dat het nog niet mogelijk is om bestelde artikelen onder de actievoorwaarden kan ruilen voor een andere maat. Nu een item in 2 maten besteld en 1 retour gestuurd. Wel snel weer afgehandeld door Norah.

Betaalbare kleding

Betaalbare kleding die prettig zit. Mogen wel meer effen shirts/blouse/tuniek zijn om te kiezen...persoonlijk voor mij teveel bloem of ander motief. Naast zwart graag wat meer donkerblauw. Broeken zijn super 😊

Goede producten voor een mooie prijs

Fijn dat je de bestelling gratis bij een winkel kan laten afleveren. Aardige dames in Berkel en Rodenrijs.

Super geregeld

Een grote aanwinst voor Weert Leuke en snel wisselende collectie Sterke afprijzingen Voor iedere maat wat wils,super

Heel tevreden

Snelle levering . Goed op de hoogte gehouden via mail over het opsturen . Goede prijs .

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar