Netjes afgeleverd!

Ik had alleen 1 ding. De verkoopster van de winkel wilde mijn pakje openen. Dat vond ik niet zo leuk. Ik haal het altijd op in de winkel, en pas het thuis! Goed weekend

Leuke betaalbare kleding

Een tien voor service en klantvriendelijkheid .

Snel en goede service

Snelle levering en duidelijk in de communicatie. 1 artikel geretourt, ook dat snel afgehandeld en binnen 2dagen had ik het geld terug

Alles prima op tijd ontvangen !!!

Alles zag er goed uit en maten klopte.

Aan te bevelen

Goed Vlugge levering Pasvorm goed👍🏼

Leuke collectie en betaalbaar

Altijd klant vriendelijk

Echt fantastisch

Mijn bestelling zou vorige week vrijdag bezorgd zijn, maar had niets ontvangen. Jullie hebben echt alle moeite gedaan om het uit te zoeken. Top!

Fijne winkel!

Fijne winkel, leuke moderne kleding in verschillende maten. Echter klopt er soms niets van de maten. Ik heb 2 blouses gekocht met een verschil van 2! Maten. De ene was prima en bijna te groot in maat 40, de ander was aan de kleine kant in maat 44. Hier zou wel wat aan gedaan moeten worden, scheelt een hoop retourneringen.

Ik slaag altijd

Afwisselende betaalbare kleding. Medewerkers geven eerlijke tips,

Leuke kleding

Leuke winkel do webshop. Voor ieder wat wils en kan meestal slagen!! Geregeld nieuwe kleding!

Fantastisch.

Prima ervaring met de webshop van Norah. En ook met de winkel in Veenendaal, een geweldig team op de vrijdagavond.

Snelle en correcte levering

Fijne en snelle levering, leuke producten tegen een betaalbare prijs

Vaak past de keuze van de kleding prima

Wanneer ik op email weer nieuwe norah kleding voorbij zie komen, ga ik graag even rustig kijken of er iets voor mij bij zit! De snelheid van de levering is geweldig!

Geweldig!!!

Meestal kom ik in de winkel maar ook online bestellen is Supergoed gegaan.... zeer goeie service!!!

Geweldig hoe de retourzending is afgehandeld!!!!!

Hele goede en nette service

Nette afhandeling van reeds besteld product.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Heel goed, betaalbare mode, met goede pasvorm

Voor mij, prima pasvorm, modieuze kleding voor betaalbare prijs.

Prima levering en ben blij met de kleding

Snel afgeleverd@

Via website besteld. Snel afgeleverd en maat past perfect.

Fijne winkel , Mooie kleding ben er helemaal blij mee

Super leuke kleding voor een betaalbare prijs

Ik ben een enorme fan van Norah. Leuke betaalbare kleding met een goede pasvorm.

Mooie betaalbare dameskleding

Nette winkel en ook online bestelling goed verzorgd

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar