Ik kom altijd in de winkel Dierenriemstraat in Groningen . Prettig en eerlijk geholpen. Ook online is erg prettig !!

Prima Service

Habe meine Bestellung schnell und gut gempfangen. Leider war ein Artikel nicht passend. Habe über einen chat gefragt wie ich diesen Artikel aus Deutschland zurück schicken muss und mir wurde sofort geantwortet und geholfen. Schneller und guter Service.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke kleding, prima service

Snelle levering, leuke kleding en goede en snelle afwikkeling van alles omtrent een artikel dat ik retour zond!!

Ik ben heel tevreden

Heel goed .alleen je kan volgens mij niet afterpay

Prima en ervaren medewerkers

Zeer klant vriendelijk super leuke winkel.

Leuke mode, lieve medewerkers

Had online een blouse besteld, kreeg er een leuk tasje bij. Snel geleverd.

Snelle, correcte service

Mijn online bestelling werd goed opgepakt, was snel in de winkel en ik werd netjes via de mail op de hoogte gehouden .

Leuke en betaalbare jurken

Fijne ruime winkel

Prima en duidelijk, antwoord op de vraag

Bestelde jas, was te klein, retour informatie gevraagd.

Leuk gekleed voor weinig

Prettige winkel met goede service. Leuke mode van goede kwaliteit voor betaalbare prijs. Online bestelling vlot geregeld evenals de afhandeling van retour.

Perfect jurkje

Leuke jurk; goede pasvorm. Heel blij mee.

Leuk voor weinig

Erg verslavend jullie winkel kom en koop er graag keurig wordt je geholpen mijn man krijgt vaak een bakkie erg leuk .. zo leuk ik wil dr wel werken 😁

Fijn geholpen

Goede klantvriendelijke dames

Helemaal goed

In de winkels en online prima geholpen.

Goede service en leuke kleding voor een leuke prijs.

top

heel keurig verzorgd

Fijne winkel met mooie prijzen

Ik voel me heel erg thuis bij Norah, veel variatie en keus met een hele leuke prijs. Zo kan uk 3x meer kleding kopen dan anders. TOP

In 1 woord super.Mooie kleding die snel geleverd word

prima service

prima winkel

Perfect geholpen

Nog steeds een goede ervaring met Norah

Blouse online besteld die in de winkel niet voorradig was. Het proces ging soepel en al snel was de blouse in mijn bezit. TOP.

Niets op aan te merken

Parelweg 3a