Snel geleverd, past perfect, blij mee!

Snel geleverd, past perfect, blij mee!

prima geregeld alles

Vest besteld. in winkel opgehaald. alles keurig geregeld. Vest gekocht en al gedragen. dikke pluim. Mooie kwaliteit. Goede uitleg van verkoopster gehad.

Top winkel met top service

Snelle afhandeling van alles

Ik heb altijd goede ervaringen bij Norah. Zowel in de winkel, met hele hulpvaardige leuke dames als oneline bestelling.

Vlotte afhandeling. Netjes verpakt. Goede service mocht er Iers zijn met de bestelling.

Fijne, betaalbare kleding

Ik ben erg blij met de kleding die ik bij Norah koop. Ik shop zowel online als in de winkel en heb net beide goede ervaringen. Ook retourneren via de webshop gaat probleemloos. Kortom: een blije klant!

Leuke kleding voor leuke prijzen

Mijn ervaring is bijna een 10. Een minpuntje. Als ik wat besteld heb en het is te klein of te groot kan ikniet op de bon invullen of ze het mij maat kleiner of groter willen sturen. Ik moet dan weer opnieuw bestellen. En betalen. Andete bedrag krijg je wel weer gauw teruggestort. Masr toch. Zou anders kunnen.

Mooie kleding voor een goede prijs

Super snelle levering 👍

Heb voor de eerste keer online besteld en dat is heel goed gegaan . Hele snelle levering, en alles paste goed.

Ik vind het online prettig winkelen, het enige nadeel is je kunt niet achteraf betalen.

Bovenstaande!

Prima en hele fijne verkoopsters

Leuke en betaalbare collectie en goede gezellige verkoopsters

Heel correct.

Zeer goede service. Altijd op tijd geleverd en retouren worden zeer snel behandeld.

Leuke betaalbare kleding

Iedere week snuffel ik wel even door de nieuwe collectie. Altijd wat leuks. Snelle levering/makkelijk retouren/afhandeling zeer snel/geld snel weer op m'n rekening.

Zeer groot en mooi assortiment

Zowel online als in de winkel een heerlijke beleving . Nog nooit iets gekocht wat tegenviel

Vlotte afhandeling.

Goed product! Pasvorm oke. Voldoet aan de verwachting.

Vriendelijk personeel

Gewoon TOP!

Goede prijs / kwaliteit. Bij retour snel het geld teruggekregen. Hopelijk komen er meer shops in België!

Super fijn, overzichtelijk en makkelijk te doen.

Veel variatie in kleding. Kleuren en print zijn leuk en passen in modebeeld, kleding stukken zijn makkelijk te wassen en strijken. Na de wasbeurten blijft keding stuk netjes. Overzicht is duidelijk op de website en bestellen is fijn, overzichtelijk en makkelijk te doen. Personeel online en in de winkels zijn vriendlijk, en bereid om te helpen indien nodig.

Niet meer wat het geweest is

Eerder haalde ik altijd mijn broeken bij Norah. Voor de vrouw met een maatje meer, maar klein, zijn het ideale broeken. Helaas nu vaak niet meer de goede maten op voorraad. Wanneer je een contactformulier invult om daar naar te vragen, krijg je geen reactie. Bestellingen duren lang, terwijl het tegenwoordig steeds makkelijker hoort te zijn. Eenmaal binnen, lijkt de kwaliteit, de look en de pasvorm niet zoals gewenst. Bij het retourneren duurt het ook allemaal lang voor de bevestiging en het terugstorten van het geld duurt weken. Ik vind het erg jammer, vooral omdat ik weer op zoek moet naar een winkel die wel de juiste broeken voor mij heeft(wat een echte crime is)

Leuke kleding, uitstekende service

Bijna altijd een heel vlotte levering, wekelijks nieuwe items. Bij klachten snelle reactie. Retourneren is erg eenvoudig en het teveel betaalde wordt snel teruggestort. Erg tevreden over Norah, ook in de winkel.

Super tevreden

Hele mooie kleding voor een hele mooie prijs.

Alles prima geregeld.

Ik had iets leuks uitgezocht, maar moest een maat kleiner, helaas was dat niet in voorraad en werd meteen voor mij besteld, 2 dagen later kreeg ik al een mail dat het in de zaak aangekomen was.

Goed hoor

Je kunt beter naar de winkel gaan om te passen en te kopen dan online bestellen het valt niet altijd mooi zo als op het plaatje

Leuke kleren, fijne service en levering!

Alles was perfect geleverd! In de winkel ook fijn geholpen... Mooie kleding en de maten kloppen tenminste!

Word altijd vriendelijk geholpen

Ik heb best wel een dikke buik. En jullie weten er best wel goede raad mee. En kleding waar je de buik goed mee weg kan werken. Dus kom ik altijd naar Norah en neem ook altijd wel wat mee naar huis. MVG Sandra versteeg

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar