Heel fijn en goed personeel

Snel en goed verpakt verzonden .

Snel en een goede service .

Onzekerheid over de retourzending

Vier items gekocht. Waarvan twee retour gestuurd. Daarover geen bericht ontvangen. Nu in onzekerheid of dit proces wel goed verlopen is en ik mijn geld terugkrijg.

Pakje opgehaald in de winkel en daar gelijk gepast

Volgens winkel is de zending zoek

Nog steeds niet ontvangen 10 dagen geleden besteld ,duurt nu wel erg lang

Leuke mode voor leuke prijs

Leuke mode voor leuke prijs!

Fijne winkel in Zaltbommel, leuke behulpzame medewerkers

Een prachtig Jasje voor een mooie prijs

Artikel bij ander filiaal besteld.

Besteld artikel was er sneller dan de verkoopster asngaf.

Super aanbod

Goed geholpen...fijn personeel in Almelo

Fijne winkel

Aardig personeel en behulpzaam

Gemakkelijk

Het was zo voor elkaar

Vriendelijk personeel in Bladel ga vooral zo door

Prima,niets op aan te merken.

Goed service, ben goed geïnformeerd, dat de bestelling een paar dagen later kwam.

Goede levering, top producten

Altijd prima

Fijne winkel ook de webshop

Norah is een TOPPER

Ik heb een grote maat en kan uitstekend online mijn bestellingen doen. Ik ben heel erg tevreden wat betreft de service hieromtrent. Ik woon in België en bestel alles meestal online. Wat ik nu jammer vindt is dat alleen inwoners van Nederland aan de Winactie kunnen mee doen.

Goed advies

Medewerkers die eerlijk feedback geven. Zelfs als dat inhoudt dat ik het artikel niet koop. Dat maakt dat ik tevreden en trouw klant blijf.

Prachtige sjaal!

De sjaal is nog mooier dan ik had verwacht, prachtige kleuren en structuur!

Leuke trui

Online besteld in 2 maten. 44 viel ruim, dus 42 gehouden.

Het is een feestje om bij Norah te shoppen

Het personeel helpt fijn en je kan je kleding laten reserveren om later af te halen en betalen.

Mijn bestelling was er binnen een week, en het jasje was super leuk, paste perfect. Leuk geholpen door het aanwezige personeel

Heel goed.

Goede service, vriendelijk behulpzaam personeel. Mooie winkel met mooie artikelen.

Goede ervaring.

nvt

Netjes en snel geleverd.

Leuke kleding en snel en netjes geleverd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar