Heel goed. Alleen jammer dat shirtjes vaak erg kort zijn

Vlot en correct

Van het gewilde kleedje plots weer al de maten op voorraad. Maandag besteld en donderdag gratis in filiaal geleverd👍

heel snel in huis en heel snel geld retour voor kleding die te klein was.

Prima levering.

Prima levering en retour ook snel verwerkt.

Keurig en snel afgehandeld

Zonder problemen terug gebracht in de winkel en snel mijn geld retour

wat ik bestel past en is van goede kwaliteit

ik ben heel tevreden met de kleren die ik bestel of in de winkel koop, in de was blijft het mooi en er ligt bijna geen andere kleren in mijn kast als van Norah

Leuke kleding voor een goeie prijs

Snelle levering en prima sevice. Jammer dat je niet via afterpay kan betalen.

Makkelijk en klantvriendelijk

Werd vriendelijkgeholpen

Fijne winkel

Prima fit, prima service, prima prijs

Lekker snel

Snelle levering en ook met terug brengen omdat hey niet was zoals ik verwacht had snel geld terug gestort op mijn rekening.

Goed geholpen

veel keuze, vriendelijke bediening en niet te duur

Ik winkel graag bij Norah in Bergen op Zoom. De dames zijn er zeer vriendelijk en geven goed advies.

Kan in 1 woord: GEWELDIG

Altijd leuk en eerlijk geholpen. Leuke kleding ook voor een maatje meer.

Ausgefallene Kleidung zu günstigen Preisen

Preis-/Leistungsverhältnis sehr gut und endlich mal „was anderes“, als man sonst so überall bekommt. :) Lieferung sehr schnell und Rücksendungen werden absolut problemlos und zuverlässig bearbeitet. Auch die Rückzahlung erfolgt sehr rasch. Einzig die Größentabellen sind nicht ganz korrekt leider, weshalb ich gelegentlich die falschen Größen bestellt habe. Laut Tabelle hätte ich Größe 44 bestellen sollen, allerdings reichte mir dann bei sämtlichen Kleidungsstücken schon eine 40 (meine übliche Größe). Das sollte evtl. überarbeitet werden. Ansonsten vollstens zufrieden! Vielen Dank!!

Snel bestellen, snelle levering

Leuke mode voor een maatje meer tegen schappelijke prijzen.

Fijne kleding voor leuke prijs

Prettige winkel in Wormerveer. Bestellen gaat ook makkelijk. Leuke kleding die voor iedereen betaalbaar is.

Snelle levering van n nieuwe rok!

Op zeer korte termijn ontving ik t pakketje, in de juiste maat en van prima kwaliteit! Direct aangedaan op mn verjaardag!

Mooie kleding, goed personeel

Het is mooie kleding en het personeel is goed. Ook bestellen via internet gaat heel gemakkelijk.

Goede pasvorm

Legging besteld online, snelle levering en goede pasvorm

Goeie service en mooie collectie

Ik heb al meerdere kledingstukken van Norah. Ben er heel blij mee. Ook de service is erg goed.

Leuke collectie..vriendelijke verkoopsters

Zowel in de winkel als online prima !!!

perfekt

helpen en denken met me mee

Goed, leuk jurkje

Online bestelling in de winkel ivm maat, ging soepel

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar