Betaalbare mode en goede service

Vriendelijke sfeer, veel keuze, leuke aanbiedingen en super handig punten systeem met postcode !

Ik had een jurk bestelden die was prima naar mijn zin. De volgende dag wilde ik er nog een bestellen in een andere kleur Maar toen was mijn maat al uitverkocht. Jammer. Omdat ik in een rolstoel zit is online verkoop ideaal.

Leuke kleding!

Ik ben heel blij dat de collectie t/m maat 48 gaat! Snelle toezending en geen retourkosten! Kortom heel tevreden!

Op zich wel goed,Maar!

Had een bestelling via de webshop en ik had een bestelling die ik thuis had gedaan. Het geld van de thuis bestelling is al teruggestort maar dat via de winkel is besteld en weer retour is gegaan zit ik nog steeds op te wachten Die bestelling was nog eerder dan de thuis bestelling.Vind dit heel lang duren.🤔

Prima organisatie

Binnen 1 a 2 dagen bestelling netjes thuis afgeleverd. Betaalbare en nette kleding.

Goed geregeld allemaal

Heb al diverse keren besteld en vind het ideaal. Binnen een paar dagen wordt debestelling bezorgd en het wordt keurig door PostNL afgeleverd. Aanbevolen!!!!

Wordt goed geholpen

Leuke en betaalbare mode

Helaas wacht ik na retour sturen jurkje nog steeds op de terugbetaling, dat mag wel sneller. Op een gegeven moment heeft dit niet meer je aandacht...maar jullie mode is erg leuk, vooral voor de 40 plussers ..miss een tip: stadje Woerden zou heel geschikt zijn voor een winkel van Norah!!

Nog steeds vind ik het jammer dat er in Oss geen winkel meer zit

Snelle goede afhandeling

Bestelling geplaatst, netjes berichten gehad over de voortgang en super snel geleverd. Super service.

Prima pasvorm, en de laatste mode voor een prima prijs

Mijn bestelling kon ik snel ophalen in de winkel

Toppie

Snel geregeld.

Meestal te groot

Ik heb tot dit jaar regelmatig iets bij Norah gekocht, ik heb maat 36 en vanaf dit jaar merk ik dat maat 36 groter valt dan ik gewend was. Vooral de wijdte is groter geworden, erg jammer want nu pas ik nagenoeg niets meer en vind de collectie vaak wel leuk.

Prijs kwaliteit zeer goed ,ik ben bijna altijd een tevreden klant

Voor mij mogen er meer vrolijke kleuren inzitten. Van de kleedjes zou ik de hals wat minder en mooier uitgesneden zien ,misschien er een rits in plaatsen dan sluit de hals mooier aan, indien mogelijk bij lichte stof, toch een voering voorzien

Mooie, leuke kleding in grote maten. Makkelijk retouren!

Mooie kleding voor een goede prijs

👍

snel makkelijk en goedkoop

Snel te bestellen, dus makkelijk. Goedkope kleding, dus vaak iets nieuws om te dragen

snelle levering....bij retour snel geld terug

Heel mooi jurk

Prima service,snelle levering,leuke dames in filiaal !Lelystad!

Prima winkel,leuk arsortiment!

Zoals afgesproken gebeurt het ook

Wat besteld volgende dag al in huis. 1 artikel was goed andere niet terug gestuurd. Al snel mail ontvangen dat jullie het ontvangen hadden en ook snel het geld weer op mijn rekening.

Leuke kleding voor een leuke prijs

Leuk en goed personeel, in een winkel vol leuke kleding.

Altijd leuke kleding bij norah

Goede pasvorm en redelijk snelle bezorging en vooral ook betaalbaar!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar