Erg tevreden

Alles is naar wens gegaan en dan heb ik het over het bestellen en het ophalen in de winkel.

Goed en snel en blijft mooi

Regelmatig dingen besteld en nog nooit spijt gehad. Mooie pasvorn, blijft mooi en prijs is netjes en in verhouding. Blij.mee

Tevreden

Goede, snelle levering van de bestelde kleding.

Mooie kleding, goede kwaliteit, en prijs

Altijd prima service.

Meestal vallen de producten goed uit.

Altijd goed!

Altijd leuke en kwalitatief goede kleding voor een schappelijke prijs.

Iedereen super behulpzaam en vriendelijk en fijne kleding en fijne prijs

helemaal top

hele fijne winkel leuke en gezellig personeel word altijd goed geholpen in heemskerk met de webshop ook alleen maar goede evaringen dus ik ben blij met jullie dank je wel hiervoor

het ging prima, geen problemen

Het bestellen, de bezorging en het terugbetalen van het teruggestuurde artikel ging correct. Top.

Super winkel

Een geweldige winkel met heel fijn personeel.

Sehr freundlich und Kundenorientiert

Bei Fragen immer nett und zuvor kommend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

heel goed

Leuke vlotte collectie, soms wel heel veel met bloemenmotief

Ik vind dat de collectie steeds wordt vernieuwd. Iedere week is er wel iets nieuws. Soms wel heel veek met bloemetjes motieven. Ik vind er toch vsak leuke dingen tussen en heel belangrijk het is goed betaakbare mode. Ik ben fan.

Helemaal goed.

Het jurkje dat wat ik bestelde paste mij niet. Ik heb het terug gestuurd en heb mijn geld retour gekregen. Helemaal goed.

Prima geholpen

In de winkel niet verkrijgbaar in mijn maat, zelf besteld via internet, 2 dagen later thuis bezorgd. Alles vlot geregeld.

Leuke kleding voor mooie prijs

Leuke kleding en goede service

Alles super

Tolle wäre...guter Service. Ich bestelle wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tot nog toe tevreden

Ik kan er nog weinig over zeggen .Ik heb de kleding gepast en zie tot mijn verbazing dat de dress kapot is vanachter Dus dat is niet leuk Ik ga morgen wat kleding retourneren ik moet afwachten hoe snel de afhandeling gaat. Maar tot nog nig tevreden over het merk

Goed en echt mooie mode kleding en nog nooit wat terug gestuurd blij mee

Mijn winkel met veel leuke kleding

Vriendelijk geholpen. Verder niets op te merken

Geweldige winkel

Prima en altijd vriendelijk personeel 👌👌

Prima. Netjes en snel bezorgd!

Ik had een trui in de winkek besteld. De apparatuur werkte niet goed en zeker niet snel maar het is allemaal goed gekomen. Vriendelijk personeel!!!

Perfecte service

Parelweg 3a