Leuke betaalbare kleding

Online gaat ook altijd snel en ik ga vaak 1 na jullie.fidialen paddepoel wordt je top behandeld

Leuk

Een leuk artikel voor een leuke prijs

Niks mis mee alleen positieve dingen

Leuke winkel

Jammer dat al de truien & shirts zo kort zijn! En jammer dat er zoveel synthetische materialen worden gebruikt!!

Goede ervaring.

Op zich goede ervaring, wel jammer dat het soms wat langer duurt voor de bestelling bij de vestiging is. Afterpay zou trouwens ook een fijne optie zijn.

Blij met mijn aankoop

Maat is correct, goede pasvorm en fijne stof

vlotte levering

Bestellen gaat heel makkelijk.

bestellen gaat makkelijk en overzichtelijk.

Heel erg goed

Snelle levering ik ben heel tevreden.

leuke kleding voor goede prijs/ kwaliteit

Sneller levering. Moderne, leuke kleding.

Goede service, vriendelijk personeel, mooie kleding.

Alles prima, ook fijn dat je op hoogte wordt gehouden van je bestelling of retour

Zeer klantvriendelijk

SNELLE EVERING

een goede ervaring

Op tijd ontvangen. Maat meteen goed.

Goed.

Snel

Snelle levering, keurig verpakt.

altijd prima en nu slecht!

Bestelling opgehaald en gepast in winkel. Jurk was 1 maatje te groot, maar kon niet in de winkel, waar de maat kleiner aanwezig was, geruild worden tegen dezelfde prijs. Tip: Kassahandeling: het verkeerde artikelnummer terugnemen en het nieuwe verkopen, beide tegen dezelfde prijs. Dan klopt de voorraad en ik heb het goede artikel tegen de door mij betaalde prijs. Zo eenvoudig, maar het kon niet. Nu Norah geen jurk verkocht, maar alleen een retourproduct. Slechte ervaring dit keer. Overigens prima personeel, maar 'domme' administratie van Norah.

Slechte pasvorm en veel te lang (bij lengte van 171 cm

zie boven

Leuke betaalbare mode!

Hier is leuke mode nog betaalbaar. Webshop makkelijk en fijn dat verzending naar filiaal gratis is.

mooie kleding prijs kwaliteit de verhouding is goed ben er fan van.

Leuke betaalbare jurkjes

Leuke jurkjes van mooie kreukvrije stoffen en betaalbaar. Ik zou wat meer variatie in de modellen van de jurkjes aanbevelen.

Leuke mode, mooie kwaliteit.

Het personeel in de winkel is bereid je overal mee te helpen. Als je aangeeft dat je rustig wilt kijken, kan dat ook en wordt je niet steeds gevraagd of ze iets voor je kunnen doen. Leuke mode en wanneer een kledingstuk niet in de winkel is in de juiste maat, dan helpen ze met het bestellen via de internetzuil in de winkel. Heel handig.

Leuke kleding, fijn personeel en goede service!

Alles zorgvuldig geregeld

Mijn retouren supersnel verwerkt. Top. Verder superleuke winkel

Ben zeer tevreden, goed en snelle levering

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar