Snelle verzending!

Fijne winkel

Duidelijke winkel en webwinkel met mooie betaalbare kleding in gangbare maten

Prima, snel geleverd

Top !

Met veel plezier kom ik bij Norah in Hardenberg..leuke verkoopsters mooie collectie...vaak koop ik ook in de sale...erg mooie betaalbare kleren!! Ben benieuwd naar de zomer collectie!

Altijd goed en leuk

Makkelijk te retourneren als iets niet goed is.

Alles klopt

Norah doet wat ze zeggen

Hele mooie kleding en goede service.

Mijn bestelling was razendsnel bezorgd in 'mijn' filiaal.

Mijn bestelling is snel en accuraat uitgevoerd. Ook vind ik het fijn dat ik goed op de hoogte wordt gehouden van de status van de bestelling. Kortom een prima service!

Snelle en goede service

Altijd snel in de winkel,en het personeel in Tiel is vriendelijk en bekwaam en hulpvaardig. Ik koop alleen nog maar bij Norah.

Prima en leyke kleding voor alle maten.

Graag meer viscose of katoen

Leuke betaalbare mode

Leuke kleding en super vriendelijk en behulpzaam personeel.

Leuke kleding, leuke verkoopsters, snelle levering, en ook geld retour snel, leuk spaarsysteem

Service is prima!

Mijn ervaringen in een Norah winkel, is geweldig. Vriendelijk, ervaren en behulpzame mensen,

uitstekende service in dewinkel en bij bestelling

bij het passen van de blouse in de winkel was de verkoopster zeer behulpzaam. Ze bood meteen aan om de goede maat te bestellen. Die bestelling was er binnen de 3-4 werkdagen die daarvoor staan. Zeer tevreden!

Hele leuke collectie ook mooi betaalbaar ben super tevreden. !!! 😍

Snelle levering, vriendelijke behandeling in winkel Norah Hoorn👍

Werd goed geholpen, personeel is vriendelijk. Top winkel Norah Hoorn 👍

Spullen goed geleverd. Resultaat goed.

Superleuke kleding voor fijne prijsjes..mooie ontdekking!

Klantenservice beneden alle peil

Jurkje gekocht tijdens vakante. Thuisgekomen blijkt er een zeer storende productiefout in het jurkje te zitten. Foto's (waarop de fout duidelijk zichtbaar is) en bewijs van betaling naar klantenservive gestuurd. De enige oplossing die wordt geboden is dat ik met mijn jurkje naar de Nora winkel moet gaan. Deze winkel is 20 kilometer van mijn huis. U mag de som maken qua kosten en tijd voor mij. Een betreurenswaardig en onacceptabel slechte service. Kom op Norah, doe er iets aan! Omdat er geen adequate oplossing wordt geboden, zie ik mij genoodzaakt deze review te schrijven.

Zeer slecht

Bestel een pak met de maandag actie te groot wil een maat kleiner regel dat in de winkel moet vervolgens de volle prijs betalen Ben daar nog steeds erg boos over vindt het schandalig

Tevreden

Jammer alleen dat er zelden tot nooit een actie is van gratis bezorging!

Mooie kleding, na retourneren snel geld terug Fijne winkel

In eenwoord geweldig

Zag er goed uit en werd goed behandeld

Super site

Fijne winkel en ook goede service

Zwei Hosen vom selben Modell in Größe 40 - eine passt, eine zu eng

Hallo, im Geschäft habe ich ein Hose in Größe 40 gekauft, die perfekt sitzt. Sie gefällt mir so gut, dass ich dasselbe Modell online in einer anderer Farbe, aber natürlich auch in Größe 40 bestellt habe. Diese ist zu eng und ich habe sie zurückgeschickt. Die Rückabwicklung klappte gut. Trotzdem: Sehr ärgerlich. Viele Grüße

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Parelweg 3a