Goede kwaliteit, erg blij met de levering

Kwaliteit/prijsverhouding vind ik prima.

Leuke personeel in de winkel erg geduldig en behulpzaam

Goede site, snelle verzending, retourneren ook eenvoudig, geld ook snel retour

Super snelle levering!! Mooi kleedje!!

Helemaal top

Voor herhaling vatbaar

Alles gewoon geweldig geregeld. Fijne site.

prima verlopen

ik heb weinig op aan te merken!!!!

Mooie, betaalbare kleding

Mooie, betaalbare kleding; ook voor de grotere maten

een leuke winkel

Norah!! een leuke modieuze winkel met leuk personeel en dat is heel belangrijk

Fijn geholpen

Ik had een jurk besteld,helaas te groot ,de winkel stuurde hem terug , Alles binnen een paar dagen geregeld.

Altijd goed

Word altijd vriendelijk geholpen. Iedere week een nieuwe collectie. Bovendien betaalbaar.

Altijd iets leuks te vinden

Gevaarlijk leuke winkel, die altijd wel iets leuks heeft. Absoluut geschikt voor alle soorten vrouwen. Jammer dat ik nooit zonder een aankoop de deur uit ga.

Netjes in verzorgd

De bestelde spullen worden netjes verzorgd geleverd alleen jammer dat als je iets besteld tijdens een actie je pas een paar dagen later te horen krijgt dat een aantal producten zijn uitverkocht.

Snelle levering en vlotte terugbetaling mbt retouren.

zie hierboven

Je hebt de kleding snel binnen , en in de winkel is het personeel heel behulpzaam.

Ik koop heel veel bij norah, het is alleen jammer dat ik er altijd een eind voor moet reizen. In vind wel dat er heel veel bloemen printen zijn . En de maten lopen erg uit één. Ik kan haast niet via internet bestellen of ik moet er een paar bestellen,

Super leuke kleding voor een goede prijs!

Mijn kast hangt helemaal vol met Norah kleding :-) superleuk

Mijn ervarinf met Norah is goed!

ik heb al veel leuke kleding bij Norah kunnen kopen. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Bestellen, retour zenden en geld terug ontvangen is ook geen probleem bij Norah!

Mooi product

Mooi product ontvangen, snelle levering. Hetgeen dat geretourneerd is ook snel bericht dat het retour ontvangen was en het geld ook meteen terug gestort. Super service!

Super leuke betaalbare kleding en superservice

Top kleding voor mooie prijs en super service

behulpzaam klantvriendelijk

erg behulpzaam en klantvriendelijk

Prettig winkelen, ook voor kleine maten.

Goede sortering, redelijke prijzen, gezellige service.

Artikel was perfect, 2 maten besteld en het andere bedrag retour gekregen, ging vlot en super snel!

Mooie betaalbare collectie.

Mijn favoriet

Heel makkelijk te bestellen Passen thuis Retourneren gratis en het retourgeld wordt al heel snel terug overgemaakt. Zoals het hoort. Hier mogen andere webwinkels wel eens een voorbeeld aan nemen.

Leuke kleding en schappelijke prijzen!

Fijne winkel met ruim assortiment en voor ieder wat wils😊

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar