Leuke kleding en schappelijke prijzen!

Fijne winkel met ruim assortiment en voor ieder wat wils😊

Snelle levering en weer een super artikel

Toppie😊

Top kwaliteit

Jullie hebben kleding die ook geschrikt zijn voor lange dames . Dan heb het over mouw en rok lengte...ga zo door👍😘

Fantastische winkel met mooie kleren. Makkelijk online bestellen en gratis retourneren, wat wil je nog meer... Ik ben fan!

Ik word netjes en vriendelijk geholpen

goed!

netjes geleverd in de winkel en keurig geholpen

Goed en super snel de bestelling en je geld gauw op je rekening als je wat terug stuurt...

Mooie jurken

Ik heb al ettelijke mooie jurken gekocht en ben nog steeds tevreden.

Mooie, moderne kleding tegen. een goede prijs

Naast shoppen bij de fijne winkel lin Wormerveer is het soms handig om kleding in de webshop te bestellen. Het bestelde werd vlot geleverd. Ik ben blij: helemaal goed!

Zeer tevreden klant, al lange tijd

Zeer tevreden klant

Ik hou van deze winkel. Een aanrader zowel in het echt met vriendelijk en behulpzaam personeel als online!

Tevreden

Mooie moderne kleding. Porto is zeer schappelijk. Kleding kan makkelijk geretourneerd worden.

Weer een goede bestelling.

Besteld in een shop en daarna redelijk snel ontvangen op het huisadres. Alles zonder problemen.

Goede en gezellige servies Goede pasform en modellen Prijs kwaliteit ook top

Ben heel tevreden met de kleding. Past prima.

Hele goede service

Helemaal tevreden

De maten van de kleren waren goed en de aflevering ook

De aflevering en de maten van de kleren ook

Snelle levering, goed verzorgd

Ik bestel vaak online ipv naar de fysieke winkel. Mijn ervaringen met Norah zijn heel goed: redelijke prijzen, snelle levering, gratis retour, snelle terugbetaling. Kortom: vaste, tevreden klant

Alles perfekt! Gute Verarbeitung!

Schnelle Lieferung! Perfekte Passform! Ich bleibe natürlich Kundin und freue mich auf die neuen Kollektionen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

top en supersnel geleverd

Topwinkel en supersnel geleverd

Prima collectie

Ik heb verschillende leuke kleding gekocht voor een hele leuke prijs.

Snelle afwerking bij retourzending,top

Goede ervaring

Geweldig !

Ik kom in de winkels in Tiel, Velp en Zevenaar en de medewerksters zijn allemaal heel vriendelijk, nemen de tijd voor je, maar niet opdringerig ! Ik koop er graag en online gaat t ook super, daar maak ik ook gebruik van !

Leuke kleding, goeie kwaliteit en leuk geprijsd

Leuke kleding, goeie kwaliteit en leuk geprijsd

Prima levering, leuke prijs

Leuk jurkje gescoord in de uitverkoop. Snelle levering in de winkel. Dus als het niet past kan je het achterlaten.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar