Geweldig en verrassend

Norah is een super leuke dameskledingwinkel ...ik slaag er altijd ...De kwaliteit is goed en ook nog voor een leuk prijsje !!!

Superleuke winkel met mooie en betaalbare kleding

Gezellig personeel, mooi aangeklede winkels!

Mijn favoriete kledingzaak

Ik kan altijd slagen leuk en veelzijdig assortiment En ook nog eens betaalbare kleding Een opmerking ik zou wat meer katoen in de kleding willen vinden

ruim voldoende

ik had iets online besteld in in de bestelprocedure aangegeven dat ik het in winkel wilde ophalen. Er kwam geen keuzemogelijkheid waar ik uit kon kiezen dus verder gegaan met bestellen en afrekenen. toen ik reactie kreeg u pakket is er en in mijn beleving afgeleverd in Eindhoven waar ik woon. bleek dit niet het geval te zijn maar ook nog nagevraagd best ook in de buurt van mijn postcode maar nee helaas het was in Alkmaar afgeleverd. toen ik wilde vragen of mijn maten in de winkel aanwezig waren om het daar dan maar mee te nemen kon dit volgens de ene verkoopster niet want was vanuit de musthaves dus met korting besteld ; en de andere medewerkster wilde als service mij wel tegemoet komen. maar uiteindelijk heb ik gezegd ik wacht wel op de bestelling. die zou later in de week erna geleverd worden in filiaal Eindhoven en dat was in goede conditie afgeleverd.

fijne winkel, met hollandse maten

ik ben vaste klant en kan er heel goed slagen minpuntje teveel kleren met 100% synthetische stoffen. een groot nadeel voor de 50+ vrouwen. en jammer dat er wisseling van personeel is. verder alleen maar complimenten

Leuke mode voor elke portemonnee

Is minder

Minder Ik begrijp niet waarom het zo moeilijk is gewoon geld terug te geven Je koop iets online Het is niet goed Dan krijg je geld niet terug Tevens dagen op het je geld moet wachten Feestdagen of niet dan als reden wordt gezegd ,dan klopt de boek houding vd winkel niet Ja sorry maar dit vindt ik echt bizaar Andere winkels doen het toch ook Nee kopen bij jullie maakt het niet aantrekkelijk zo Dan ga ik ergens anders Ook als ik iets koop wat afgeprijzd is Brengt ik dit terug krijgen we na een pr dagen een tegoed bon

Klant vriendelijk

Mooie kleding verkopen ze Heb via de web shop kleding gekocht maar dat was te groot ben naar de winkel geweest vind het wel jammer dat je dan niet voor dat bedrag iets anders uit kan zoeken.

Bestelling was goed en ik draag het met heel plezier !!

Prettige bediening

Leuke winkel, veel keus en variatie, prijs/kwaliteit verhouding oké.

Norah is een onwijs gaaf en top winkel

Blouse op vrijdag besteld en zaterdag had ik hem al in huis. Geweldig, kon ik hem toch aan op mijn feestje zaterdagavond

Tevreden klant; alles naar wens

Goede ervaring

Zeer goed, iets te groot besteld Geld terug en nieuwe maat besteld Super gegaan

Heel goed en vriendelijk geholpen cq te woord gestaan

Geweldige kleding voor betaalbare prijs

Ook voor grotere maten is er voldoende aanbod

goede service en snelle bezorging

ik had een broek besteld en had hem binnen dag binnen. hij was te klein nieuwe besteld ook binnen dag binnen , ende broek die ik retour gestuurd had was het geld binnen .een week binnen , voor levering en retour met geld terug een dikke 10 NORA

Leuke mode

Leuke mode voor een betaalbare prijs. Zitook nog eens lekker en goede kwaliteit.

De problemen met de zending werd onmiddellijk opgelost

Prima webshop

Snelle levering en snelle terugbetaling

Super leuke kleding.Prijs ook erg goed.

Leuke verkoopsters vooral in Veenendaal en Ede. Altijd gezellige sfeer.Super leuke kleding.

Mooie collectie

Altijd erg leuke kleding en erg vriendelijke verkoopsters in Groningen.

Snelle levering en bij retour snelle afwikkeling

Levering en retouw verloopt correct.

Artikelen worden netjes opgestuurd, helaas geen optie voor de volgende dag leveren. Retour wordt ook correct en volledig verwerkt.

Leuke betaalbare collectie

Shop veel bij Norah. Het liefste online. Verkoopsters in de filialen vaak met hun eigen ding bezig. Mis in de shirts vaak wat lengte. Ik draag maat 46 en alles is dan redelijk kort. Qua broeken leuk maar alle joggers zijn redelijk dun in de winter. Zomerbroeken zijn top. Mis voor de rest jeansjasje en flared broeken/pantalons wat nu echt een trend is. Alles is skinny of recht. Ook hogere taille mis ik. Vooral in de jeans.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar