Zie cijfer

Top! Altijd vriendelijke mensen in de winkel. Super leuke kleding. Altijd aanvulling van maat online oo t moment dat hij tijdelijk is uitverkocht

Geweldige winkel!!!

Sinds ik bij Norah ben geweest koop ik nergens anders geen kleren meer!!!

Geen verdere opmerkingen. Alles was goed. Snelle levering. Helaas moest 1 item retour. Ik had het geld ook weer snel op mijn rekening.

Geweldige spullen en leuke acties

Leuke kleding, betaalbaar en vaak in de sale. Keurig en snel thuisbezorgd. Helemaal in orde, ook bij retouren.

Goede service, goede kwaliteit

Leuke mode, goede kwaliteit, prima pasvorm, goede service.

Snel geleverd en alles netjes verpakt

Goed en ben zeer tevreden

Goed geholpen door erg vriendelijk personeel

Mooie winkel, netjes en vriendelijk personeel

Altijd goed!!

Prachtig colbertje en broek

Mijn ervaring met Norah is zowel online als in de winkel perfect!

Fijne medewerkers en een betaalbare en hippe kleding voor een maatje meer

Ik word altijd goed geholpen door de hele aardige medewerkers. Zowel in de winkel en via webshop kleding gekocht. Heel prettig dat beide opties mogelijk zijn. Aanbod kleding vind ik super. De pasvorm is goed. Leuke prints. . Hippe kleding voor de wat vollere vrouw voor een leuke prijs.

Goede en snelle service

Snelle bezorging. Goed verpakt

Perfect!

Snelle levering en keurig verpakt.

Goede pasvorm voor de aangegeven maat 44

Bestelling supersnel geregeld, betaald, bezorgd, retour snel verwerkt (2 besteld voor maatkeuze) en geld snel teruggestort!

Mooie kleding prima service

Hele mooie en vooral betaalbare kleding.

Goed verzorgde bestelling ontvangen.

In de winkel ben ik vriendelijk geholpen.

geweldige winkel

wordt altijd goed geholpen en ik vind daar juist wat ik nergens kan kopen, namelijk voor vrouwen die de borstomvang een maatje meer hebben en dan ook een leuke bloes willen hebben, ipv aardappelzak, waar geen model inzit.

Jurk kapot bij mouw

Helaas mijn bestelling ontvangen, aangedaan en bleek er een groot gat in de mouw te zitten. Ik moet nu zelf van alles doen om mijn geld terug te krijgen terwijl ik liever een nieuwe jurk van hetzelfde model wil hebben. Jammer dat dit na uitleg van Norah nog niet mogelijk is.

Een leuke , fijne en modieuze winkel met leuke prijzen en personeel!

Ik kom nu sinds 3jaar bij Norah, ik ben een zeer tevreden klant die zowel de winkel bezoekt als ook de webshop. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en dat voor een lage prijs, GEWELDIG vind ik dat. De ervaringen van het personeel is super te noemen, zeer vriendelijk wordt je geholpen is mijn ervaring in Veenendaal en Roosendaal! Mijn zus is via mij ook in contact gekomen met de winkel en vindt d kleding ook leuk , zij draagt nl een wat grotere maat en die is er ook in de winkel . Webshop is ook fantastisch, makkelijk bestellen, sonms gratis ( feestdagen ) verzending, SUPER LEUK! en het is er altijd snel. De klantenservice staat je vriendelijk te woord en denkt ook met je mee. Ik kan alleen maar Norah aanbevelen bij iedereen en ik hoop er nog lang te kunnen kopen. GA ZO DOOR! MVG, Annelies

goed , ben blij met mijn aanschaf

na in de winkel gepast te hebben en maat groter besteld en na mail gekregen , kon ik de bestelling afhalen in de winkel ben er super blij mee

Leuke kleding!

Liever alleen wat minder nylon!

Zeer klantgericht

Goede service fijn personeel.

heel goed

zeer goed

Prima service, besteld via internet, gehaald in de winkel

Leuke collectie, vriendelijke medewerkers

Mooie kleding