Ik ben erg blij met Norah eindelijk kan ik met mijn mate meer makkelijk kleding vinden!!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Prima levering in handige draagtas

Heb de bestelling snel ontvangen. Was netjes verpakt. Heb toch items terug gestuurd omdat ik ergens anders iets gekozen heb.

Vriendelijk personeel, prachtige kleding voor een betaalbare prijs

Makkelijk en snel

Heb een blazer jasje online gekocht, deze was in de winkel niet meer beschikbaar. koop liever niet online maar omdat ik het materiaal al in de winkel gevoeld had durfde ik het nu wel aan.

Alles ging perfect

Super leuke jurken

Goeie service

Ik had een item besteld wat niet meer voorradig was in de winkel, Kreeg 2/3 dagen later een mail dat het binnen was in de winkel.

Verrassend leuke kleding

Norah heeft verrassende leuke kleding. Ook voor een maatje meer kune je er terecht, de maten vallen heel ruim. Enig nadeel vindt ik, dat de truitjes/blousjes aan de korte kant zijn. Juist met een maatje meer, is dat niet altijd mooi.

Ik ben fijn geholpen in de winkel

Aanrader. Goede kwaliteit, super service en snelle levering!

Goed verzorgd pakket

Leuke kleding, vlot, vaak nieuwe items. De maten zijn minder consistent zo ook de afwerking van sommige kleding. Knoopjes die scheef of niet goed vastzitten, centuur verschillend van lengte bij dezelfde jurk.

Super winkel en top kleding

Heb al een paar keer iets gekocht bij Norah echt super fijne kleding en voor een betaalbare prijs echt geweldig en leuke dinen en hele leuke sets .ecgr geweldig echt top.

Leuke kleding.

Steeds nieuwe collectie. Betaalbaar

Fijne broek!

Heerlijk om online te kunnen bestellen en weten dat de maat gewoon klopt. Fijne broek, lekker materiaal, stretch, leuk voor meerdere gelegenheden.

altijd fijn

Bij Norah slaag ik eigenlijk altijd wel en mijn maat hangt er meestal ook wel. Ik kom altijd in Hoofddorp en de medewerkers daar zijn ook altijd erg aardig en hulpvaardig.

Topzaak!

Hele leuke winkel en webshop👍

goeie kleding die goed blijft!

Vriendelijk personeel, goed materiaal bij de meeste kleding, blijft mooi..

Geen problemen gehad. Goed ontvangen.

Goede snelle dienst

Leuke kleding op maat + betaalbaar

Leuke kleding op maat + betaalbaar

Mooie kleding en goede kwaliteit stof

Mooie kleding, goede kwaliteit stof. Kledingmaat is passend.

Fijne winkel mooie kleding voor een goede prijs

Gewoon een super fijne winkel met mooie betaalbare kleding

Geweld

Fantastisch service en snel geleverd

Schitterend

Voor het eerst iets besteld. Aangeraden door een vriendin. Alles zit super goed

Mooie, hippe kleding voor alle maten.

Norah heeft prachtige, hippe kleding. Goede service en snelle bezorging.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar