Jammer

De jurk viel te klein en het vestje ook ik draag altijd Nora maat 46 Maar deze vielen klein uit. Volgende keer beter. Want ik draag altijd Nora.

Totaal ongeïnteresseerd en verveeld personeel

Ik was in Roosendaal bij Norah, zeer welwillend en vriendelijke dame die behulpzaam was ! Maat 42 net aan advies een maatje groter. Deze maat was daar niet beschikbaar in etten Leur wel! Echter deze maat was nog smaller (44) dus ook te klein! Vervolgens via de webshop daar maat 46 besteld waarin ik volledig verzoop( veel te groot) ! Toen ik hem terug bracht in de winkel werd mij verteld dat het niet mogelijk was maar dat er toevallig nog een klant was geweest die zei dat de maatstelling niet klopte( ik dus)! Geld nog steeds niet terug dat zou twee dagen duren helaas niet gelukt!

Fijn kledingmerk! Leuke en betaalbare dameskleding

Het mag een maatje meer zijn...

Was steeds een uitdaging om mooie kleding te vinden voor mijn maatje meer, tot ik Norah ontdekte. Hier vind ik steeds de perfecte modellen voor mijn figuur, zowel in de winkel als online. Ik voel me terug een dame in jullie kleding. Bedankt !!!

Heerlijke winkel, betaalbaar, wisselende collectie, voor ieder wat wils, vriendelijk personeel ik b

Ik ben n super fan❤️norah

Mooie modieuse betaalbare kleding

Er leuk uitzien gecombineerd met de praktische plezierig draagbare kledingstukken van Norah ,voor de stevige vrouw voor een redelijke prijs. Ik zeg doen!

Ben erg blij met jullie winkel.

Ik vind persoonlijk dat er niet veel winkels meer zijn voor mij. Leuke vrolijke kleding. Ben vooral erg blij met jullie jurken. En zeker belangrijk betaalbaar. Succes.

Leuke kleding en leuke prijzen 😀

Ruilen voor een andere maat MAG NIET!

Jammer echt heel erg jammer! Elke maandag een leuke aanbieding van Norah.....en ik ben al een hele tijd klant! En zo kan ik wel meedoen omdat ik elke maandag moet werken. Ook deze keer een broek besteld op de leuke maandag aanbieding.....he jammer....maat is veel te groot.....dat is nog wel een dingetje bij Norah....soms zitten ze mega straks en soms kun je er een tent van maken...Maargoed geen probleem DACHT IK.....!! Maar even naar de winkel om een maat kleiner te nemen...dus gewoon omruilen. NOU dat kon maaaaar......niet meer vd aanbiedingsprijs!! En ik dacht alleen even een maat omruilen, niks terug geen geld niks....alleen even de maat omruilen!! Dus daar ging mn maandagdeal, het kon alleen besteld worden op die bewuste maandag of in de winkel, dus eigenlijk word je gewoon gestraft omdat je op de maandag werkt.......of je moet 4 broeken bestellen in een op 1 volgende maat en de goeie broek houden......Slecht en toch totaal niet van deze tijd! Jammer Norah....jullie hebben leuke kleding echt waar.....maar dit is echt niet normaal. Denk dat menig klant dit met me eens is. Misschien toch maar eens dit beleid anders doen anders gaat t jullie klanten kosten en dat zou zo jammer zijn.

waardeloos

de bestelling was te groot, maar omdat het een aanbieding was kon ik het niet in de winkel ruilen en ook niet via de webshop. wel een nieuwe bestellen tegen de normale prijs. Beetje vreemd

Super mooie fijne leuke kleding

Als ik iets koop weet ik welke Maat Deze klopt altijd Fijne service en in de winkels fijne mensen

Snelle levering.

Fijne winkel

Leuke winkel met betaalbare mode voor een grote doelgroep

nvt

nvt

leuke kleding voor een betaalbare prijs

ik heb dit merk op de libelle beurs ontdekt . Er is leuke kleding voor een betaalbare prijs. Kijk wel uit wat voor een soort stof je gebruikt dat niet teveel naar het lichaam trekt daar wordt het niet mooier van , zeker niet als je al een maatje meer hebt. Niet teveel maken van het zelfde , loopt iedereen er mee, en je wilt tenslotte ook een keer wat speciaals.

Vrouwelijke kleding en betaalbaar

Erg mooie en leuke kleding. Mooi materiaal. Het valt erg fijn en zit heerlijk. Mijn favoriet momenteel!

Altijd leuke mode voor een leuke prijs

Goede ervaringen soms gaat een favoriet jurkje net te snel pillen maar prijs is altijd goed vind ik!!

Mooie kleding en goede service

Of je nou je kleding in een winkel koopt of online besteld altijd goede service. En vaak nieuw aanbod, voor ieder wel wat wils. Ik ben helemaal blij met mijn kennismaking met Norah koop nu ook eens wat voor mijzelf ipv alleen maar voor onze meiden!

Keurig geleverd en leuke kleding voor een redelijke prijs

Leuke vlotte sportieve en nette kleding.

Gezellige winkels leuk personeel je word goed geholpen. Nu nog een winkel in het gooi.

prima ervaringen mee

goede kwaliteit, redelijke prijzen en snelle levering

Betaalbare kleding en goede kwaliteit!

Ik heb goede ervaringen met de kleding van Norah, betaalbaar, kleurig en de pasvorm blijft goed na wassen..

Betaalbaar en goede pasvorm!

Mooie items, goede kwaliteit en niet duur! Leuk ook iedere week weer nieuwe items! Wat ik nog mis is het kopen van cadeaubonnen online!! In mijn woonplaats is geen Norahwinkel maar voor mn verjaardag zou ik wel graag cadeaubonnen willen vragen.

Leuke kleding voor maatje meer

Regelmatig nieuwe collectie, volgens laatste mode. Meestal juiste pasvorm voor mij. En staat ook nog eens goed.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar