Zeer klantvriendelijk

Een keer wat teruggestuurd,correcte en snelle afhandeling!

Echt geweldig

Super winkel. Geweldig personeel

Je word naar binnen getrokken!!

Vind het een hele fijne winkel, met hele aardige NIET opdringerig personeel!! Moet wel eerlijk zeggen soms vind ik de kleding oudbollig en soms hangen er echt leuke dingen tussen, de prijzen vind ik helemaal geweldig echte middenmotor om is wat extra's erbij te kopen. Ik heb het over de winkel in Oosterhout mvg

Topkleding

Draagbare kleding voor gangbare prijs.

Toffe kleding

Mooie kleding voor een leuke prijs. Een min puntje dat je niet achteraf kan betalen als je online iets wil kopen. Maar als ik in de winkel ben word ik goed geholpen en ga met meer weg dan gedacht.Ga zo door NORAH zodat ik nog vaak kan komen winkelen.

Snelle levering ook snelle afwerking als iets teruggestuurd wordt.

leuk assortiment en uitstekende service

Mooi en veelzijdig assortiment voor een betaalbare prijs Ook retourzendingen worden keurig afgehandeld. Top!

Mooi!

In mij kledingkast ligt alleen nog maar kleding van Norah, mooie, lekker zittende kleding voor een betaalbare prijs!

Prettig!

Voordelige koop, vlotte afhandeling en binnen twee dagen kon ik pakje afhalen in winkel .

Een hele mooie winkel, met prachtige kleding👍🏻

Ik ben een zeer tevreden klant!

Heb inmiddels vele Norah's bezocht. Met name in Baarn kom ik vaak en graag. De dame (Corine) bij Norah aldaar is enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en denkt mee. Ze doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Verder ben ik op m'n plek bij Norah. Kleding is betaalbaar en er zijn vaak leuke acties. Ik ben een tevreden klant!!

Mooie jurk

Hele leuke winkels

En fijn vriendelijke bediening

Netjes op tijd en keurig verpakt

Wordt altijd lekker snel geleverd!

Zeertevreden

Kleding netjes en snel, ontvangen. Pasvorm ok!

Zoals altijd prima

Zoals altijd prima

Schöne Mode, nur Rückversand etwas umständlich

Ausgefallene, schöne Mode in akzeptabler Qualität und zu entsprechend günstigen Preisen. Relativ schnelle Lieferung und anstandslose Rücknahme von nicht passenden Artikeln. Allerdings muss man, um ein Rücksendelabel zu erhalten, immer erst eine E-Mail an Norah senden und dann gelegentlich einige Tage warten, bis einem ein solches zugesandt wird... Das ist etwas umständlich, wenn man ein Paket so schnell wie möglich zur Post bringen möchte und dafür nicht jeden Tag Zeit hat. Wäre einfacher, wenn es dem Paket direkt beiliegen würde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima geregeld

Bestellen gaat prima. Snel de spullen in huis. Na terugsturen ook weer snel je geld terug. Fijn bedrijf !

zeer tevreden over prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede pasvorm

de verkoopsters in de winkel zijn zeer behulpzaam

de verkoopsters in de winkel zijn zeer behulpzaam

erg goed en mooi op tijd geleverd.

prima kwaliteit

Super mooie rok en top!!

Snel bezorgt en gewoon goed.

Het was snel bezorgt zoals beloofd.

Ontzettend leuke kleding, regelmatig nieuw aanbod en eerlijk personeel

Prima service, goed en eerlijk advies

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar