Mooie dameskleding voor elke leeftijd

Geweldige keuze en kwaliteit met prima kwaliteit, prijs verhouding

Te leuk en veel keuze.

Stijlvolle mode, ook voor een maatje meer!

Ik vind het erg fijn om bij de Norah te winkelen. Ik heb zelf een maatje meer en vond het vroeger lastig om leuke, vlotte kleding te kopen. Of het was te duur, of te kinderachtig, of tentmodel. Dat is nu gelukkig anders! Modieuze kleding voor elke gelegenheid bij Norah. Mijn favoriete kledingwinkel!

Correct

Bestelling in winkel

Omdat de jas in mijn maat niet voorradig was heb ik in de winkel besteld samen met een medewerker. De jas moest vooraf betaald worden. Toen de jas er was, twee dagen later, bleek deze niet te passen. De mouwen waren heel nauw en heb ik deze de jas direct weer ingeleverd. Zou fijn zijn als je dan het geld terug kan pinnen want nu ben ik mijn geld ruim 8 dagen kwijt geweest.... Ga ik dus niet meer doen zo.

Snelle service!

Zowel met leveren als terugbetaling bij retour. Ga zo door Norah!

Een mooie winkel met goede prijs kwaliteit verhouding.

Gezellige winkel met gezellig personeel. Zeer de moeite waard om bij vriendinnen aan te bevelen. In één woord TOP.

Mooie stoere vrouwelijke mode

Ik haal bijna al mijn kleding bij nora steeds weer hebben jullie leuke items.

Nooit geen klachten

Het is altijd goed. Maar ook in de winkel.

Snelle levering en een snelle retourbehandeling.Dit als zeer prettig ervaren.ook een snelle terugbetaling van de geretourneerd artikelen.

Altijd tevreden!

Altijd tevreden geweest met de leveringen! Leuke kleding ook voor de vollere vrouw!

Erg leuk personeel 👍geef ook goed advies 👍

Altijd leuk

Veel keus en vaak wisselende collectie

Gemakkelijk te bestellen en gratis laten bezorgen in de winkel. Snelle levering

Super fijne winkel en webshop

Snelle levering. Goede pasvorm. Past bijna altijd.

Zelfs als man voel ik mij thuis in jullie winkels haha

Veel keuze voor betaalbare prijzen

Goede service, nette afhandeling bij retouneren.

Prima kleding, goede service, prettig online shopping.

Mooie kleren tegen goede prijs

Kleding blijft mooi ook na wassen. Leuke collectie.

De medewerksters in Heerhugowaard zijn top altijd vriendelijk en eerlijk dat vind ik belangrijk

Corrrecte afhandeling bestelling

Snel geleverd en zonder verdere problemen afgeleverd in de Norah shop

Altijd goed

Goede ervaring. Netjes en op tijd. Maatvoering klopt 99%. Fijne winkel ook online

Kwaliteit

Goed kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding

Super jurken

Ik koop graag jurken bij Norah omdat ze leuk, kwalitatief goed en betaalbaar zijn.

Snel en leuke kleding

Kleding valt groot wel mooi en betaalbaar

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar