Mooie kleding snelle levering!

Leuke kleding ook in grotere maten

fantasties geholpen

personeel erg vriendelijk en behulpzaam

Heerlijke broek

Omdat ik niet altijd de tijd heb om maar een fysieke winkel te gaan, bestel ik graag online. Ook deze keer toen ik op zoek was naar een zwarte broek zonder teveel poespas voor een redelijke prijs. En gevonden!!! De broek zit heerlijk en voldoet aan de verwachting. Het personeel was aardig bij het ophalen van het pakketje. Enig minpuntje vind ik wel dat er geen mogelijkheid is om achteraf te betalen.

Keurig op tijd geleverd

Levering conform.afspraak. Artikel geretourneerd.omdat het mij niet mooi stond. Wat ik had betaald ook weer keurig conform afspraak binnen 2 werkdagen terug op mijn bankrekening gestort. Top!

Prima kleding en veel keuze

Goede pasvorm leuke blouse mooi dessin Dat geldt voor mn beide aankopem de laatste tijd bij Norah. Eenmaal in zk in Wageningen en eenmaal online. Ik heb wel voorkeur v winkel.

Prima service, heel snel geleverd.

Leuke betaalbare kleding

Top! Altijd leuk om even te neuzen bij de Norah.

Snelle levering!

Helaas hij was te groot

In de winkel gehaald

Service

Service goed, wilde een andere maat , dat kon niet, had gekocht met 30% korting , online, Daf schijnt een ander bedrijf te zijn dan de winkel, en kon wel voor het volle bedrag ruilen, ... erg jammer, Norah gaat zo klanten mis lopen, ik ga nu de winkel in en niet online meer kopen.

Fijne bediening. Weten wat wel en niet staat.

Tevreden

Snelle levering. Alleen geeft de jas af, laat kleine stofjes los en komt dus ook op je kleding te zitten. Ik hoop dat dit komt omdat het nog nieuw is

Leuke items. Goede pasvorm. Fijn dat het ook grote maten heeft.

Twee prachtige jurkjes voor de kerst gescoord voor een klein prijsje

Super fijne jurkjes voor de kerst gevonden voor een klein prijsje, dus geld over voor mooie schoenen er bij ;)

Bestelling binnen twee dagen binnen!

Goede ervaringen met Norah, zowel via web als in de winkels.

Bij norah in Sneek slaag je altijd

Er zijn leuke verkoopster die al weten zo onderhand wat jij als trouwe klant leuk vind

Ondanks de decemberdrukte snel mijn bestelling binnen

Prima service en ben blij met de goede pasvorm van de trekking Nog blijer werd ik toen mijn man mij meenam naar de winkel om nog twee bijpassende blouses te kopen voor mijn verjaardag Ga zo door

Leuke kleding in mijn maat en betaalbaar! En goede service!

Heerlijk shoppen bij Norah

Ik vind het fijn om te winkelen bij Norah. Ik kan rondkijken zonder dat er steeds een verkoopster om mij heen hangt. Als ik ze nodig heb dan staan ze klaar. Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Sale is altijd fors direct met 40 of 60 %. Erg fijn. Veel keuze in verschillende stijlen.

Geen problemen .

Snelle bezorging

Snel bezorgd in de winkel en daardoor geen bezorgkosten

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering.

Alle producten meer dan naar wens

Alles is meer dan naar wens en de bestelling werd snel bezorgd.

Prima kleding en betaalbaar.

Online bestellen , in winkel halen en ook kopen. Vriendelijke en behulpzame verkoopsters. Mooie kleding en fijne prijs / kwaliteit.

Mooie winkel waar je goed kan slagen!

Genoeg keus in kleur en variatie

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar