Heel goed je word netjes en vriendelijk behandeld

Mooie kleding en betaalbaar

Leuk

Ze hebben zeer leuk kleding en zij zeer beleeft en advies geven ze je ook nog me:p is altijd wel iets leuks te vinden

Snelle afhandeling ook met terugstorten van je geld.

Leuke kleding, leuke prijs, goede kwaliteit en geweldige service. Daar kun je op vertrouwen. Echt geweldig !!!!!

Ik woon zelf in thailand,als ik in Nederland ben ga ik altijd even shoppen in jullie winkel, maar mijn vriendin kom in Jan ,en dan neem ze weer een jurkje voor mij mee. Vriendelijke groet . Nellie Gillesse.

Leuke betaalbare kleding vriendelijke personeel in de winkel

Alles wordt goed geregeld!

De retourzending werd keurig afgehandeld!

Hele goede service

Ik had een lange blouse besteld Die was niet meer aanwezig in de winkel in mijn maat. Binnen 3werkdagen kreeg ik een mail dat ik 'm kon afhalen.

Leuke kleding niet duur en terugstuur service ook helemaal oke incl terugstorting geld

Ik vind het een heerlijke winkel

Ik kom heel graag bij norah en slaag altijd. Goede behandelingen en hele leuke kleding. Ik ben er heel erg blij mee.

Fijne winkel met betaalbare kleren.

Goede service en vriendelijke bediening.

Mooie mode

Mooie kleding voor een betaalbare prijs

Norah mode mooie mode en betaalbaar.

Norah in de winkel heel prettig mooie mode en online ook ideaal te bestellen.

Zo goed geregeld!

Online besteld. Afhalen in een winkel of op laten sturen. Vlot en goed geregeld.

Snel geleverd ! Prima winkel!

Wel jammer dat je niet achteraf kunt betalen! Als je dus iets retour zend moet je wel wachten op je geld en dat is wel vervelend want als je een grotere of kleinere maat nodig hebt moet je dus weer eerst betalen dus op dat moment ben je even dubbel geld kwijt! Het word wel weer terug gestort maar dat vind ik wel een gedoe! Verder is het een to winkel!!

Mooie kleding en een goede prijs

Vaak wisselende kleding en vriendelijk personeel. Ik ben een zeer tevreden klant.

Goeie ervaring qua kwaliteiten levering

Goede kwaliteit en levering op tijd!!

Alles tot volle tevredenheid verlopen , past prima

zie boven

Fijne winkel met goede prijzen en service!

Fijne zaak

Prettig

Prima alles ging goed

Ik had een mooie broek besteld via de maandag aanbieding aangezien ik op maandag de hele dag werk ik kon zo toch gebruik maken van de aanbieding en hem ophalen in de winkel erg fijn super bedankt groetjes Jessica

Steeds leukere collectie !

Ik vind de collecties van Norah steeds leuker worden

Gewoon leuke kleding voor leuke prijzen

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar