Kwalitatief goede kledingstukken, altijd vriendelijke en behulpzame medewerksters, prijs kwaliteit verhouding is juist. Wisselende collecties, goede pasvorm, mooi vormgegeven winkels, prima site.

Goede snelle service met vriendelijk personeel

geweldige jurken

Vaak koop ik alleen de jurken bij jullie Mooie kwaliteit voor een hele leuke prijs De jurken worden vaak binnen 3 dagen bezorgd. En als ik er niet uit kom op de website, heb ik gelukkig een Norah winkel in de buurt om de kleding te "bezichtigen" Vaak koop ik hem dan in de winkel

Fijne site. Kledij is mooi

Professioneel, snel en correct

Snelle reactie op de bestelling, ik had 2 maten besteld voor de pasvorm, 1 is retour gegaan via de winkel en terugbetaling was snel geregeld, heel fijn hoor.

Top geregeld

Snelle levering en kleding goed op de foto gezet op de site komt echt overeen met de bestelling.

Norah heeft een altijd leuke wisselende collectie. En het sparen van punten is een mooie service.

Superleuke kleding

Gemak van bestellen/snel op te halen bij PostNL/enig minpuntje (als je t zo wil noemen) is dat er weinig keus is in blauw(toch wel favo kleur). Voor de rest...TOP

super leuke collectie!!

bestelling snel ontvangen

super

super geregeld

Zoals gewoonlijk prima kleding

Goede pasvorm en kwaliteit

Snelle Levering

Heel fijn geholpen in de winkel in lisse

Het personeel in lisse zijn gezellige meiden ,altijd bereid je goed te helpen

Wat ik wilde hadden ze helaas niet in de winkel, dus online besteld en weer opgehaald in de winkel, helemaal top, super aardige meiden in Veenendaal.

Fantastische kleding en goede service

Norah heeft ontzettend leuke kleding, van mooie blouses tot fijn zittende broeken en voor betaalbare prijzen.

Veel keus, mooie prijs

Ik heb maat 46, en toch zijn er hele leuke dingen te koop. En vooral de prijs spreekt mij aan.

Norah heeft super leuke kleding.

Webshop is overzichtelijk. Kleding voor netjes en casual. Goede prijs klasse.

Blij met Norah

Fijne winkel .. Super leuke kleding

Helemaal top!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Leuke kleding ;)

snel geleverd ondanks de drukte tijdens de feestdagen. leuke jurk gescoord voor de kerst en nog in de opruiming ook leuke kleding voor een betaalbare prijs

Alleen maar goede ervaringen. Deskundig personeel.

prima collectie en goede afhandeling

Online bestelling geplaatst helaas was alles net iets te groot gekocht. Op zondag terug gebracht en op maandag stond het geld alweer retour op mijn rekening. Dat noem ik topservice!

Alles ging naar wens

Eerste keer online besteld alles ging netjes en soepel.

mooie kleding past goed bij mij

Via internet of vanuit de winkels 2x Hengelo , Enschede goed geholpen . Mooie winkel.

Geweldig!

De kwaliteit is super. De pasvorm geweldig.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar